• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Dogum gunum kutlu olsun. Ne kadar mukemmel bir insan olamasam da, hala kendimi seviyorum.

Ben Allah’in izniyle, bu yasimda gelecek yeni sorumluluklarimin altindan da kalkarim evelAllah.

Guclu olmam lazim. Bu sinir stres bana iyi gelmiyor. Beni sevene ve yanimda olana yakinlasmaliyim. Cunku ihtiyacim olan sey, sevgi, destek, ve anlayis suanda.

Ofkelenmenin kimseye bi faydasi yok. Olani biteni kimse engelleyemezmis iste. Bazi seyler gercekten kader kismet sanirim. Bunu da kucaklayip, devam etmem gerekiyor. Yapabilirim. Alismam zaman aliyor. Bu kadar strese kapilacagimi dusunmemistim hic. Ama alisacagim insallah. Sonra da iyi olacagim...

Dogum gunum kutlu olsun. Ne kadar mukemmel bir insan olamasam da, hala kendimi seviyorum.

Ben Allah’in izniyle, bu yasimda gelecek yeni sorumluluklarimin altindan da kalkarim evelAllah.

Guclu olmam lazim. Bu sinir stres bana iyi gelmiyor. Beni sevene ve yanimda olana yakinlasmaliyim. Cunku ihtiyacim olan sey, sevgi, destek, ve anlayis suanda.

Ofkelenmenin kimseye bi faydasi yok. Olani biteni kimse engelleyemezmis iste. Bazi seyler gercekten kader kismet sanirim. Bunu da kucaklayip, devam etmem gerekiyor. Yapabilirim. Alismam zaman aliyor. Bu kadar strese kapilacagimi dusunmemistim hic. Ama alisacagim insallah. Sonra da iyi olacagim...

İyi seneler! :KK66:

Medeniyet dediğin Yenikapı metrosuyla başlayıp Gayrettepe durağında zirveye çıkıyor.. insanların nezaketi, hijyeni, metronun kalitesi konuşuyor resmen.. hele hele o metro durağını avm ye bağlayan ellerinizi seveyim sizin.. ne zaman ki Yenikapı dan biniyorsun geri dönmek için, ilkel çağlara, itiş-kakış durumlara, inmeden binmeye çalışanlara karşı mücadelen başlıyor..

Allahim bu anne olma istegi nerden geldi? Ben bekarim ustelik. -_- evlenmek kolay mi ya? Anne olmak istiyorum ben. Ay adi bile hazir. Muhammed Yuşa❤ Bir oglum olsa sevsem opsem koklasam onu doyasiya. Bu dusunceler icin erken. Dusunme boyle Mahperi. :D annelik duygusu ne guzel kim bilir. Insanin ici kipir kipir oluyor. Yasayan neler hissediyor Allah bilir. Ahh zamani var sabret Peri. Allah isteyen herkese versin evlat insallah. Tarifsiz duygu. Yasamadan bile insan icinde cok guzel seyler hissediyor. ^_^

Bugün 2. Sınıflarla derse girdim. Ders bitiminde yanımdaki kız sevecen bir şekilde yatay geçiş mi yaptınız dedi sizi yeni görüyorum dedi. Hayır benim 5. Senem dedim. Gözlerini açtı kocaman hayretle 'haa anladım' dedi ve olay mahalinden dağıldık. Yani ben kaçtım daha doğrusu.

Sonunda evde gecirecegin koca bir gun. Ohhhh cok sukurrr. Ilk kahvalti, sonra temizlik. Ay evin bi kosesini bile supuremedim iki kaftadir yogunluktan. Nasil ihtiyaci var guzellll bi temizlige. Ohhhh. Sonra da dus ve keyiiiiffffff. Aksama borek yapsam mi ya

"Ama yazgısını yaldızlı çokomel kâğıtları gibi,
Tırnaklarıyla düzeltemiyor insan.
Yıllarca biriktirdim
rengârenk çokomel kâğıtlarını kitap aralarında.
Âşık olduğumda,
çikolata kokardı kırmızı yazgım.
Hayatıma hayat diyemem artık.
Sarı yazgım her sonbahar onu
biraz daha fazla, ömür yaptı.
Maviye de, yeşile de dili dönmez ömrümün artık.

Kara yazgımı şimdi kim bilir
Hangi kitabın arasında saklıyorsun Tanrım?"

Ben ise tirnaklarimla duzelteyim derken yirttim cokomel kagidimi...

:110:

20171021_223817.jpg

Back