• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bence hicbir test yaptirmayin. Allaha guvenin, ona sirtinizi dayayin. Testler sizi hem bunalima sokar hem de yaniltabir de. Ben hicbir test yaptirmiyorum. Tabii ki fikir sizin. Siz bilirsiniz. Rabbim saglikli sihhatli ve hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin.

Amin inşallah canım, inşallah hepimiz kucağımıza sağlıklı sekilde alırız.

Çabalayıp uğraşıp, teslim olmak değil midir Allah için. Ben de bu imkanlar varken yapmak istiyorum. Bilmiyorum yani.

Yeter artik ya biktim su ev mevzusundan.. bir insan kovar gibi neden surekli sabahin korunde buldugu her firsatta acar boyle konulari...yoruldum artik.
Yapilan haksizliktan, hic bir seye yardim etmedikleri halde sıkıştırmalarindan yoruldumm... aceleci tavirlarindan bunaldim. Cidden yeter artik ya.. bende cok hevesli deilim burda kalmaya ama durumumuz yok iste.. yok yani yok napalim yokk..:(

Bu arada yine kilo aldım ya :( ve deli gibi yemek yemek istiyorum:KK6:Bu saatte mercimek köftesi hayali kurmak nedir yaa!Git yat zıbar:KK35:Hayko Cepkin konseri var marinada adam öyle böğürüyorki uyumak ne mümkün.Çocuk riske girmemek için 250000 lirayı kabul etti ve 1000000 u kaçırdı inanamıyorum ya:KK35:İyi saçmaladım:confused:Daldan dala,Daldan dala:rolleyes:İyi geceler kk, iyi geceler geveze kendim:KK68:

Back