sana çok kizginim baba ruh hastasi yaptin beni ruhh. sana yapilan iyilikler annemin emeklerii ahhh ahh Allaha havale ettim. O zikkim alkolun icinde bogulursun insallah.
Sana çok kirginim sevgili çook ne narinmissin ben oyle kapi kapi is arayamam muhendisim. ama bence erkek degilsin. Of bile demedim sana ben kopek gibi calisip emek vermeye raziydim kimseden bir beklentim yoktu. Sadece senden o isigi gorseydim. Diger kisma burda girmiyorum ziraa aglayacagim.
kissadan hisse kadin emekler verdikce erkekler narinlesiyor hatta nankorlesiyorlar.
size cok kizginim kizlar arkadaslarim
ulan her derdinizde her sinavinizda ilk beni ararsiniz manolya ne yapacagim ne olacak kotu gunleriniz gecince niye benim ustumden kendinizi iyi hissediyorsunuz . Yok en luks evde oturmaya alismak zor yok o oyle yapilmaz boyle yapilir yok su. ne cok dedikodu yapip ne cok birbirinize ozeniyorsunuz ne cok sahtesiniz
yuzunuzu goresim bile yok.
ama kendimden baska hic bi yasitim da yok ki. laf sokup egoist olsanizda desteginizde oldu kiyamiyorum. .
Kendime cok kizginim hayatta en cok istedigim kendi ayaklarimin ustunde durup guclu olmakti . Devlete mi girsem dedim bi illete bulastim. Lan bir yila bir burs resmilesirmi. Simdi essek givi calis binbir strese gir sonu yurt disi :) bak burasi guzel ama parasizlik zor bea.
Kimseye haksizlik yapip uzmek istemiyorum ama ben cok yorgunum tukendim tüketildim resmen. Dunya umrumda degil artik.