• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Allah'ım iş hayatım için hangisi iyi olacaksa o olsun, korkmama ve bu nedenle yanlış kararlar vermeme engel ol lütfen. Değişime açık değilim içime ferahlık ver Allah'ım.

Deliler gibi kizarmis tavuk istiyorum. Ah bunu okuyupta cani cekenler beni affetsin. Walla cok fena canim cekti

Kadınlarla konuşurken kendini kaybeden,özellikle de bunu duyurmaya çalışan Cıvık erkek kadar tiksindirici bir şey var mı

Ağlıyorum...
Rabbim... Bana güç ver...
Enerji ver, azim ver, sabır ver.
Kafamın içinde yalnız olup, kimsenin lafından sözünden enerjisinden etkilenmeden ilerleyebilmemi, başarabilmemi sağla.
Yalvarırım. O isteği, enerjiyi ver Rabbim...

"Bir arkadaş istiyorum. Benimle konuşmadan beni tamamen anlayacak, benimle karşı karşıya saatlerce hiç konuşmadan oturabilecek bir arkadaş."

Ben her şeyi bilmem. Alanımı bilirim kendimce. Bilgi bir umman çünkü. Her okuduğunda öğrenirsin. Her şeyi biliyorum diye bir şey yok, hiç kendine çok güvenme. Ne kadar öğrenirsen o kadar büyürsün. Sudan çıkmış balık gibi hissetsem de kendimi elimden gelenden fazlasını yapmaya çalışacağım. Bu da kendime sözüm olsun.

Back