• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

2011'de yazdığım bir yazıyı buldum, bebekmişim daha ya.. ilk kez aşık olmuştum, ilk kez aldatılmıştım.. onu süründürücem yazmışım, çok sürünmedi ama bana döndüğünde resmen daşga geçmiştim.. ne günlerdi ya.. o kadar üzülüyorum ki şu an, neden güzelim yaşlarımı bu salağa üzülmekle heba etmişim diye.. şu an onunla ilgili birçok şeyi hatırlamakta zorlanıyorum, madem ki geçiyor unutuluyor, kalbimi son kıranı da unutmaya çalışmalı, acı çekmeyi bırakmalıyım.. nasıl olacaksa.. ah ah zaman çok hızlı, 2011 ya.. 2011..

Ben böyle hayal etmemiştim...
Hiçbirşeyi..
Hiçkimseyi..
Nolurdu başbaşa olabilseydik seninle..
Nolurdu evlendiğimiz gibi bir de ~eğlenebilseydik senunle.
Nolurdu herşeyi vazife olarak görmeyip başa kakmaktansa, aşkla yapıp mutlu olsaydık.
Nolurdu he? Sana soruyorum.
Ama soramiyorum elbet..
Çünkü sen varsin.
Ama yoksun da.
Eve gel-tv izle-anan arasin-kizinla ilgilen-cok yorgunum ben yatiyorum de- gotunu don ve yat.
Iste senin butun olayin bu.
Kahretsin.
Diyorum ki..
Ben tamamenyetersizim.
Bunu da dogurayim. Sonra sizi birakayim. Naparsaniz yapin.
Bana luzum yok cunku.
Biliyorum.
Gercekten kahretsin.
Senin zihniyetinde ki butun erkek mahlukatlara.
EVLENMEYIN!
BOYLE YAPACAKSANIZ NE GEREGI VAR?
EV-LEN-ME-YIN.
LUTFEN.

Dünyanın çivisi çıkmış.Son zamanlarda duyduklarımız,gördüklerimiz inanılır gibi değil.:KK57:Kocalarınıza sahip çıkın..Kadınlar sizler evli erkeklerden uzak durun..:KK62:.Erkekler sizlerde sapıtmayın bir zahmet.:KK62:Millet artık #kocamadokunma kampanyaları falan başlatıyor..:duduk:

Serbest fetal dna nın sadece down mu yaptırsam yoksa genetik olarak da araştırsam mı
Çünkü genetikte bi şey cıkarsa moralim bozulur mu
Bence hicbir test yaptirmayin. Allaha guvenin, ona sirtinizi dayayin. Testler sizi hem bunalima sokar hem de yaniltabir de. Ben hicbir test yaptirmiyorum. Tabii ki fikir sizin. Siz bilirsiniz. Rabbim saglikli sihhatli ve hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin.

Back