• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Hanımefendiyle gezmekten kollar yanar,soyulur,başka hanımefendilere asılır herkesin diline düşer,orda burda gezdiği....neyse hanımefendilerle görülür,sonra da sen şöylesin böylesin. Vay beeee kalıba bak,mideye bak. Oskarlık oyuncu

nasıl bir revizyona girdiyse kadından korktuğu kadar kendisini paralı tutan komutanından korkmuyo,onun görebileceği hat her zaman temiz olmalı,kural ikiiii bir yalan el altında her zaman hazır olmalı.
3-4 gün ayrı kalacaklarmış,kıyamaaam.Neyse telafi eder nasılsa :))))))
Ayyyy

Yalnızlığa aşık ben belki ilk defa bu kadar yanında birini istiyorum.. içimi dökmek, derdimi paylaşmak istiyorum. Ölene kadar güçlü kadın olmak zorundayım. Ne ailem ne derdime benle beraber üzülecek samimi arkadaşım var. Merak ediyorum şimdi ne olacak? Ben sözümden dönmem.. geçmiş olsun .. sevsem bile bitti birliktelik benim için. Ortak yatırımlar ne olacak? Yine mantıklı yanım tuttu. Hemen hesap kitap yapmalıyım. Sen elbet geçersin de malları kurtarmak önemli şuan :)

İnsan hayatının belirli dönemlerinde belli inişler yaşar, ve tökezler.

Bir de öyle dönemler vardır ki bunlar yaşam boyunca sayısı çok azdır ama etkisi büyüktür, büyük imtihanlara tabii olur. Allah'ım bu dönemimde de çevremde ne kadar içi boş, dışı 'dolu' insan olduğunu gösterdin. Ve bir insanın ne kadar yüzsüz olabileceğini anlattın. Hayatımdan, rehberimden, platformlarımdan ufak ufak temizlemeye başladım, bundan sonra çatır çatır konuşanlardan olmazsam neyim! Acı tecrübenin güzel sonu. Velhasıl kimsenin hiçbir şeyi değilim, değmiyor :) Söylenecek çok şey var, ama az daha sus Morpehus'cum. Zamanı gelir.

Back