• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bazen sirf drama olsun diye filmlerden ogrenilmis tarzda yasanildigini dusunuyorum. Yok efendim aslinda gitmesini istemezken, git demeler. Adam yalvarsin diye beklerden, adama asla olamayiz falan felan demeler. Ohoo:KK14:

Mideme sesleniyorum;

Su içsem bulanıyorsun hayırdır? Altından hastalık çıkmasın bu iştahsızlığın?

Sabaha regl agrisi ile uyandim ne guzel. Ay cok sekersin reglim. Millet opucukle uyaniyor beni sen uyandiriyorsun. Cok romantik..:110:

bugün işin son günüymüş 6 gün tatilmiş neyime.... zaten 6 gün evde bi o yana bi bu yana dönüp durucam başka bişey yapmıcam

Cok hastayimmm bu regl beni delirtti bugun :( hicbir sey yiyemedim. Pff. :/ keske biri nesquik yapsa bana. Kim sut isitcak ya. Yada bi cikolata selalesine atsinlar beni. Ühü ben tatli istiyoooom. :cry:

Koca evin temizliği beni bekliyor yeni insaattan çıktı ev ben bu işin içinden nasıl cikacam :KK76::eğlence:

Artık yordu beni bu cafe çıkmak istiyorum sıkıldım zaten. Eskiler ayrılmasaydı alışmıştım onlara şimdi yenilere alış, iş öğret oooo uzun iş.

game of thrones'un
7. bölümünün final olacağı aklımdan çıkmıştı.
bu acı gerçeği hatırlayınca ağlayasım geldi. :cry:
şimdi bekle ki 2019 gelsin de yeni bölümleri izleyelim.
böyle heyecan verici, etkileyici bir dizi tadımlık bırakılır mı yaa! :KK61:
izleyiciye haksızlık. Türkler bu diziyi yapsa b*ku çıkardı şimdiye.

en büyük derdim böyle olsun inşallah. napalım. :KK51::KK76:

Fatih Fatih nerdesin kardeşim eve gel dayanamıyorum acına yanına gelsem gelebilsem ama bırakmıyor lar kardeşim canım bebeğim çok ağlıyorum Fatih gel ordan gel dayanamam yokluğuna beni niye bıraktın iki ay sonra evlencektin Fatih ben yatsaydım toprağa ben ölseydim ben ne güzel gülerdin kardeşim ciğerim yanıyor Fatih

Şu facebooktan mesajlaşmak için neden messenger indirmek zorundayım ki yaa.

Back