• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Hani senin o daglar taslar kadar buyuk sabrin? Hani Peri nerde? Noldu ne ara pes ettin? Ne ara pes ettin de soyleniyorsun? Sen degilmisin bundan 4.5 yil once bi ise baslayan ve onun sonucunu 4.5 yil sonra elde eden? Sen degilmisin yaklasik 5 sene mucadele eden ve kazanan? Ee ne degisti simdi? Hadi toparlan bürün yine sabra! Allaha birak ve bekle. Olacak de yeniden inan. Bu olayda guzellikle bitecek. Insallah..

Yok yok bu konuda sabretmek zorunda degilim dusundum de. Niye sabredicem zaten? Sebebim yok ki benim! En iyisi her seyi tamir olmayacak sekilde yakip yikmak!

160 a 60 kg olduğum için sevgilim bey ( eşim) Tombikto! Yanak yaa! Yaa bu göbüşde nasıl bebiş yok hayatta inanmam gibi cümleler kurduğu için bikini değil mayo giydiğim ilk yaz olduğu için bi 10 kilo vermek geçiyor! 48 kg günlerim özledim ben yaaaaa. Ne kadarr zayıfsın çiroz seni yav! Dese keşke yeniden

Herkes tatilde ve ben evde olmaktan çok sıkıldım :(.. O değil de o kadın neydi öyle ya kaynana diye annemin karşısına çıkarsaydım evlatlıktan reddederdi..

Ben dogru olani yapacagim sevgili kalbim biraz rica etsem susar misin? Beynimin sesini duyamiyorum mantigimin konusmasina izin vermiyorsun! Senin yuzunden hata yapiyorum sus artik be ne cenen varmis seninde.:63: Sus ya dinlemeyecegim seni Allah Allah!

Eski halime eski neşeme doneyim.Sevgili koca ben sana bu kadarrrr kavgadan sonra nasil isinayim.Depresyondayim zaar.

Sus bak parcalarim seni! Sen onu istiyor olabilirsin ama yok anla artik kalbim ya! Istedigin sey seni ne zaman mutlu etti? Neyi istediginin farkindamisin sen? Iyice sasirdin! Allahim bu nasil imtihan sabir ver bana. :(

Bu neydi simdi? Ay delirecegim! Zaten deliyim zir deli olacagim yakindir! Defooooool aklimdan..:KK34:

pilava aş erilir mi?
eriliyor.

Back