• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Rabbim ne buyuksun oyle sen. Hem derdi veriyorsun hem yardim ediyorsun. Sen ne merhametlisin oyle. Oyle sasiriyorum ki olanlara. Her an yanimda olusunu oyle hissediyorum ki. Bana gun gectikce sabir yukluyorsun sanki. Ben inanamiyorum olanlara. Dayanmam icin de bir suru sey yasatiyorsun. Mucizelerine hayran sana asigim ben Rabbim. Hep benimle kal. :KK200:

Ben diyetteyim ve babam hamur kızatmış. Halley de almış bir kutu. Kola da var. Akşama patatesli omlet yapıcam diyor. Çünkü ben diyet kararı aldım! :eek:

Diyette olmasam evde bunların hiçbirisi olmaz. :63: Hayat üstüme gelme!:duduk: Bari diyet konusunda gelme be gardeş.

Hastalandım ya. Moralim sıfır ayrıca gerçekten sıfır sıfır hatta fısır. Dün neler oldu hatırlamıyorum bile. Hayatımda her şey düzen içinde ilerlemeli. Takibinde zorlandığım zaman sanki ipin ucu kaçıyor hissi oluşuyor bende. Düzensizliği sevmiyorum işte.

Vatan Şaşmaz'ın ölüm haberini okuyunca, fotoğrafları görünce çookkk kötü oldum.
Şoka girdim. Hiçbir ünlü insanla ilgili böyle bir durum yaşamamıştım.
Çok korkuyorum hala.
Psikolojimi baya sarstı.
Takip ettiğim bi adam da değildi ama ölüm şekli beni mahvetti. Aşırı ürktüm. Oooffff!
Korkunç korkunçç =( Neden böyle etkilendim acaba yaa. =(

Herkes hakkimda cok farkli dusunuyor. Ben bile soylenilenlere inanacagim yakinda. Cok fazla duyunca acaba dogru mu demeye basliyor insan. :) Kalbimi acip bakmadikca iftira atmaya devam edecekler. Uzulmuyorum. Insanlarin her zaman ki anlayissiz halleri iste. Sadece kiriliyorum ve uzaklasiyorum. Ben boyle olsun istemedim ki. Elimden gelen yok. Ben isteyerek yapmadim. Eger olurda ruyam gercek olursa cok kotu olacak. Iste o zaman herkesi karsima alacagim. Korkuyorum. Hata yapmaktan korkuyorum. Sevgime yenilmekten korkuyorum. Yardim et Rabbim.

Back