• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Sosyal medyada kendi kızı her gün başka restorantta kocasıyla poz verirken tebrik eden kadın, benim koca kahve yaptı diye kocama kızması, sanane milletin kocasından ,kaynana tarafısın diye ,biz sana karışıyormuyuz kızın evde yemek yapmıyor her gün gezmerlerde diyır muyuz ,destek olacagınıza köstek oluyorsunuz sananeeeeee

Eşime kahve yaptıgı için kızan kadın eşim yine yaptı mis gibi içiyorum şu an gözü olanların gözü çıksın.Rabbim kimsenin ailesinden huzur eksik etmesin.

Zaman bu ara yavaş akıyor sanki. Aslında hızlanmış olması gerekmiyor muydu..
Beklediğim bir şey de yok...
O kadar zaman yavaş aksın yaş almam yavaşlasın istedim diye mi oldu acaba, al 27 ye girmeni yavaşlatıyoruz tadında :KK53:

Allahım beni üzen, canımı yakan,aptal yerine koyan,yalan söyleyen kim varsa sana havale ediyorum.
Bana yaptıklarının aynısını çocuklarına yapsınlar,aynısını gözlerinin önünde onlara yaşat.

Rezil oldum, fake hesabımı engelledi, hadi benden ayrıldın da 1 aydır sessizce stalklayan kızdan ne istedin be adam.. ay anladı mı ki acaba ya.. :KK43:

Rezil oldum, fake hesabımı engelledi, hadi benden ayrıldın da 1 aydır sessizce stalklayan kızdan ne istedin be adam.. ay anladı mı ki acaba ya.. :KK43:

Hayatına biri girmiş olabilir.. Kızları sildiriyordur..
Kayıtsız kalamadım okuyunca. Önüne bak gitsin.

Babacığım o sandviçi sadece 2 dk masaya koymuştum mutfaktan su alacaktım... Ne ara aldın da yedin? Bir de bana oburcan diyorsun. :rolleyes: Gece gece ya... :KK70:

Insan sevdiceginin dogum gününü unutur mu? Unuturmus, unuttu da...

Bosver kizim ya, gecen yilda unutmamis miydi...

Back