Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Ne güzel stalk işini bırakmıştım yine nerden esti de baktım fotoğraflarına. Sevgim yok, evli biriyle işim olmaz zaten ama insan merak ediyor işte. Benim hayallerimi kıran birinin düğününe bakmak istedim nedensizce. İlk diye mi böyle yoksa hepsinde böyle mi olacağım? Aşk benim için ne zormuş. Beceremiyormuşum bir ilişkiyi bunu fark ettim.

Midem ağrıyor bugün böyle geçer ama düzelirim birkaç güne. Yine bir saniye sonramı bile düşünemeyecek haldeyim.

Bu GoT çok iğrenç ya, çok açık, hikayesini, nereye gideceğini merak etmiyor değilim ama bıraksam da çok aramam.
Seveni de haklı ama sevmeyeni varsa o da sonuna kadar haklı.
(ilk 7 bölümü izledim)

Yine birine karşı yeteri kadar pozitif enerji hissedemeyip sırf kırmayayım yanlış anlamasın diye konuşmayı kesemiyor olmam.. Bu da genelde bana çok güzel sonuçlar vermiyor ama kendime de yediremiyorum çat diye kesip atmayı, ağırdan alıyorum genelde. Aşırı yoğun bir negatif enerji yok ama duruyorum hep bir noktada, bundan ötesi olmayacak olursa da üzüleceğim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…