Dondurma, yoğurt ve süt reçeli üretimi başarıyla sonuçlandı, çok şükür 5 litre süt bitti, yoksa süt kaynatıp birşeyler yapmaktan ocağın üstüne yığılıp kalacaktım
Of tüm kodamanlar gelecekmiş, düğün tam bir elitler kesiminin toplanması gibi olacak. Makam ve para konuşacak yani. Hiç gidesim yok benim ya, gitmezsem çok ayıp olacak. Gitmeme ihtimalim bile yok onlara göre aile masalarında oturtacaklar birde. Şansıma tüküreyim hastalığım da geçti. Acilen sihirli peri değneğine ihtiyacım var, ne giyeceğim hiç bir fikrim yok.
İstanbul'dan nefret ediyorum. Kalabalıktan, trafikten, apartmanlarından, sokaklarından en çok bencil insanlarından... Tek amacım buradan kurtulmak. Son bir sene kaldı . Nefes almayı özledim ben..
Arkadaşımın organizasyon işinde yardımım dokunsun gelenlere ikram tutayım dedim ama yerin eski sevgilimin düğün mekanı olduğunu öğrenince yalan söyleyip reddettim sen affet Allah'ım. Orada piste bakıp, tüm gece kafamda kurup duramazdım.
1.67 boy 49 kilo. Acilen kilo almalıyım!! Yatmadan önce 1.5 ekmek yiyorum, pilavlar, musakkalar ohoo. Bana mısın demiyor ya hu. 300 gr almışım gerçi. Hadi bakalım yumul yemeklere göreyim seni midem hepsini kaldırırsın sen bu saatte bile. İrmik helvası kavurayım da yağ olarak dönsün bana.
Tamam tamam kendimi kandırmayacağım 48.300 gr ağırlığım, 300ü almak için deli gibi yedim. Of :/ aldım sanıyorum belki ödem bile olabilir. Noluyoruz ya vücut sen neden delirdin?