Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bu bana ders oldu bir daha asla özellikle ev yapımı , karamelli hele özellikle hafif olduğunun söylendiği birayı, 3 sende 2. Defa içtiğim alkolün a'sını ağzıma sürmem. Demek söylenenler yüzğünden fazla içsem kesin komaya girecektim. Vücuduma iyi gelmiyor diye az içtim güya. Bedenim dayandı ama nasıl dayandı ölü gibi yattım, kustum, titredim. İşe gittim dayanamadım hemen geri döndüm. Şuan başım çatlıyor, tüm işlerim kaldı zihnim tutuldu son günlü iş varsa bile unuttum açıkçası ve tüm vücudum halsiz. Artık geçmiş olsun mala döndüm yarın da gideceğimi sanmıyorun işe. Resmen alkol zehirlenmesinin kıyısından döndüm. Tövbemi bozdum Allah'ım sen affet bu bana ders oldu. Tövbe ettiğim hiçbir şeyden dönmeyeceğim bu yaşadığımı unutmayacağım. Nasıl yaptım böyle bir hata çok pişmanım çok fazla.

şarkı söylemek istedğim herşeyi söylüyor zaten
Yapılır mi ulannn bu diye bağırasım geldi. Allah yüreğinize ferahlık versin dinlemeyin böyle şarkıları iyice dibe çeker böyle zamanlarda. Mesela şu an dertlenmem gereken derdim yok ama yine de yaktım bir sigara şarkıyı dinleyince. Üzülmeyin Allah var keder yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…