• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Of tüm kodamanlar gelecekmiş, düğün tam bir elitler kesiminin toplanması gibi olacak. Makam ve para konuşacak yani. Hiç gidesim yok benim ya, gitmezsem çok ayıp olacak. Gitmeme ihtimalim bile yok onlara göre aile masalarında oturtacaklar birde. Şansıma tüküreyim hastalığım da geçti. Acilen sihirli peri değneğine ihtiyacım var, ne giyeceğim hiç bir fikrim yok.

Arkadaşımın organizasyon işinde yardımım dokunsun gelenlere ikram tutayım dedim ama yerin eski sevgilimin düğün mekanı olduğunu öğrenince yalan söyleyip reddettim sen affet Allah'ım. Orada piste bakıp, tüm gece kafamda kurup duramazdım.

1.67 boy 49 kilo. Acilen kilo almalıyım!! Yatmadan önce 1.5 ekmek yiyorum, pilavlar, musakkalar ohoo. Bana mısın demiyor ya hu. 300 gr almışım gerçi. Hadi bakalım yumul yemeklere göreyim seni midem hepsini kaldırırsın sen bu saatte bile. İrmik helvası kavurayım da yağ olarak dönsün bana.

Back