• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Aldıkları tost makinesini, tost malzemelerini ve en sevdiğim tatlıyı büyük bir seremoni eşliğinde veren eşime ve kızıma teşekkürü bir borç bilirim, önce Doğum günü hediyesi gibi sunup sonrasında evlilik yıldönümü hediyesi gibi vermeleri de ayrı bir sürpriz ve hoşluk oldu benim için, resmen tepemden konfetiler atılmış hissiyatındaydım.

Tost makinesi ve malzemelerini hediye babında verecek tek aile benim ailem olduğundan çoooook şanslıyım :KK70::KK70:

Ramazan bittikten sonra şu uyuyamadığım saatlerde eşimde izinli oldugunda çıkıcaz otogara gidicez ılk kalkan otobus nereye gıdıyorsa bıncez gezcez gelcez :halay:Koydum kafama şuan dısarısı o kafar güzel ki canım çekti resmen yapıcam bunu koydum kafaya evet evet yapıcam:KK49::KK47::KK54::super::spor: acaba bütün yay burcu olanlarda benim gibi mi:confused::KK51:

internette gezindim biraz ..okudum bişeyler..kadın erkek ilişkileriyle ilgili..ruh eşi..yatakta hissedilen duygular..gibi gibi..bir kadının kanımca..ruhsal doygunluğu olması şart..ruhunun doyurulması..erkek hisleriyle..gerek yalnızken gerek toplum içinde ..sen benimsin..duygusunu verecek kadına..:KK60::KK4:elbette..ince ruhlu bir kadına:KK39:bunun dışında her ikiside bedenen kendini götürecek kadar sağlıklıysaaa..vede birbirine arzu duyuyorsa...sorun çıkmaz..bu ilişki tıkır tııkıırrr giiiddeeeer:KK50:

Hiç hoş bir gün değil!

-

Heyecandan korkudan falan midem hızlı çalıştı heralde bugün, biraz uyudum rüyamda gözümün önünde tam ekran börek gördüm yemeye hazırlanıyordum.

uffff..allahım hepimizi çoluk çocuğumuzu koru yarabbim..bu gece nasıl uyuycaz..gözlerim kayıyoo..hafiften..uyumak istemiyorum..üzerime derli toplu pijama giydim..bu deprem kaygısı çok beter,çookkkk

Back