• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Çok şey geçiyor. Yine kırıldım... Keşke bu kadar kolay olmasa canımın sıkılması...
Gerçekten içimden gelmedikçe ne bir diyaloğa girmek ne insanlar arasına karışma bana yaramıyor.
Hislerim güzel yönlendiriyor ama her zaman yapamıyorum.
Canımız sıkılmasın, karşımdaki kırılmasın, terslik yaşamayalım, haksızlık yapmayayım falan diye diye fazla sakin yaklaşıyorum bazı şeylere istemediğim bir durum olsa bile ve bu da sıkıyor.

Mutluluk.. Zor zanaat..
Fikir ayrılıkları, hayalkırıklıkları..
Sahi mutluluk neydi?
Tarifini bile edemiyorum şu an o denli.
Anilarimi zorlayayim dedim etraf kirik dokuk heryer darmaduman..
Mamafi yine de bulamadim..
Mutluluk senin esaretinin altindan kayip özgurluge ucabilmekti sanirim...

Tatile gidecegiz ama kendimi zor tutuyorum, alış veriş yapmak ve arkasinda ne guzel bir yerde yemek yimek istiyorum.. Haftiya eşimin eski patronu iftara davet eti, 4 gözle bekliyorum.. Alış veriş yapamasamda en azindan dışarda yiyecem :KK70:.. Ha bu arada gecen gün eşime ne giyinsemki dedim, elbiselerini giymede ne giyersen gi dedi.. Tamam ozaman gider guzel bir tunik alirim dedim.. Alışverişten az da olsa yapmiş kadar olurum :KK48:

Vedalaşma zamanı bir süre yokum kendinize iyi bakın . Neye göre , kime göreciler size de sevgiler . En Büyük KK

Dipnot : kendime sevgili , nişanlı , koca aramıyorum birşeyler yanlış anlaşılmış gibi sanki . Dua bölümlerini seviyorum ondan dolayı takibe aldım bazı kategorileri . :KK66:

Bazen evin içindeki gereksiz olumsuz konuşmalardan seslerden izole olmak istiyorum tamamen, geçmişte kalmış değiştirilemeyecek her şey sürekli konuşulup huzursuzluk çıkıyor yahu. Kulak tıkacı mı alsam.

Back