• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Mide ağrısı bi yandan regl ağrısı bi yandan.. aşk acısı dört bi yandan.. hepsi geçici, hepsi.. çok şükür her şeye..

Kadınlara karşı yapılan haksızlığı nasıl duyurabilirim mesela ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bebeklere bayılıyorum ya..
İnsanın bir daha olamayacağı en saf temiz hali...

Ne kadar cok sey ust uste geliyor bari su is hayirlisiyla olsaydida rahat bir nefes alabilseydim

Insan bir yerden sonra umursamamaya baslıyor.Derdini anlatan insanlarin hala umudu var demektir

Lise yılları şarkılarında kalan nostaljik 4 gblık mp3 ümü uzun yıllar sonra ilk defa yenileme isteği duydum, silmeye kıyamıyordum. Bakalım :KK75:

Allah'ım sen maddi-manevi ferahlık ver bizlere.
Bıkışan kullarına yardım et.
Evlilik sürecinde paraya çok ihtiyacımız oluyor rabbim sen yüzümüzü kara çıkarma..

Şu an aklımdan geçen İstanbul'dan kurtulmak.. Emlak sitelerinde dolanıp duruyorum. İstanbul'dan gitsem bugüne kadar yaşamadığım huzuru bulacakmışım gibi hissediyorum. Allahım sen büyüksün, gönlüme göre ver, anacığımla gidelim bu şehirden..:dua:

kontesella kontesella
Burada alıntı yapmak yasak, bilginiz olsun :)

Maalesef bir iki hafta daha sürebilir diyorlar. Sürekli sallanıyormuşuz hissi var artık...
Hava da bir garipleşiyor, pembe pembe oluyor deprem sonrası.

Ara ara konuştugum sürekli kavga ettiğim ama bi türlü muhabbeti kesemediğim insan acaba ileride benim hayatımda olacak mı tamamen kesip atmalı mıyım onu hayatımdan yoksa haksızlık mı ediyorum, bi şans vermeme değer mi yoksa tamamen vakit kaybı mı bunları düşünüyorum :(((

Back