• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

shine your way shine your way

Ne zaman bu ikisi arasında kalsan önce iç sesini dinlemeli, baktın ses yok mantığı dinlemeli..
Baktın gerçekten aşırı zor(ama bazen gerçekten aşırı zor oluyor), bir şekilde yapmaya yöneliyor ve dersini alıyorsun zaten, bazen de aklında kalıyor yapmayınca...
Hayırlısı nasılsa inşallah :)
Evet aşırı zor karar vermek, bütün sesler birbirine karıştı su an:)
Bir de ben bir kez kalbimi dinledim ve hata yaptım.Çok zor topladım.Mantığım gerçekten hayır diyor.Zaten cesaretimin bir kısmını da kaybettim.Ama bakalım ne yaparsam yapayım tecrübe olacak bana.Tesekkur ederim bu arada:KK68:

shine your way shine your way

O hatayı yapmanız gerekiyordu muhtemelen :)
Mantığı zorlayın o zaman ama aynen bir noktada "gerçekten" dayanamazsanız da tecrübe olacaktır. Dayanabilecekken de kolay salıp mutsuz olunca daha bir pişmanlık duyabiliyor insan, daha önce benzer bir deneyimi yaşadıysak özellikle. Rica ederim Hoppa
Bu arada alıntı yasak buralarda, hoş benim yaptığım da farklı değil pek ama işte yazmak istedim, çaktırmayalım:KK53:

Bazı konuların açılması o kadar iyi oluyor ki. Heralde 20 kişiyi bulmuştur göz ardı ettiklerim. Prosu, yenisi, eskisi, zamanında mesajlarımı beğeneni. Gözden perde iniyor gibi hissettim şu an ;))
Topu topu yorumlarını okuyacağım 10 kişi kalmadı galiba.

Bazı konuların açılması o kadar iyi oluyor ki. Heralde 20 kişiyi bulmuştur göz ardı ettiklerim. Prosu, yenisi, eskisi, zamanında mesajlarımı beğeneni. Gözden perde iniyor gibi hissettim şu an :KK66:)
Topu topu yorumlarını okuyacağım 10 kişi kalmadı galiba.

Hıhhh :KK12:
Bende seni gözardi ediyorum :KK53:

gencecik bir öğretmen göçüp gitti bu dünyadan. kardeşim olacak yaşta. ne yaşadı ki daha o yaşa kadar hayatı bile yaşamamıştır dedim.

sonra kendimi düşündüm. o kızdan ne farkım var? ben de nefes alıyorum ama hayatı yaşamıyorum tamam ölmedim ama ben yaşıyor muyum? ideallerinin peşinden giderken hayatını yitiren gencecik bir kızın yanında ben bir hiçim, utanıyorum...

Back