• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

uyuyamıyorum yaaa.....yarın önemli bi haber alabilirim...çok heyecanlıyım...güzel şeyler olsun nolurrr:olamaz:aksini düşünmek çok kötüü..ben ayrılık istemezdim belki,sebep olanlar utansın...:KK51:napiyim bende..oturayım..hem iftarlık bişeyler hazırlarım..hayat bu aralar bana karşı hiç nazik değil:KK43:

Donmus hissediyorum kendimi. Sanki hissizlesmis gibiyim. Icimde firtinalar kopuyor ve ben hicbir sey belli edemiyorum. Bogazimda bir aci var. Sanirim soyleyemedigim kelimeler canimi acitiyor. Ben dogru yaptim. Yeter artik Mahperi yaptigin dogruyu kabullen. Guclu olmam lazim. Tamam artik gecti gitti. Bitti artik yeme kendini yeter. Karnima yumruk yemis gibi hissetmek istemiyorum. Hayatim hakkinda karar verirken hep keske demekten biktim. Keskeyi yanlis seylere demek en cok canimi acitan. Iyi ki demem gereken yerde keske diyerek delice kendimi hirpalamaktan yoruldum.

İnsanlara özenmek değer vermek salaklık enayilik.. Aslında normal ama herkese ağır geliyor küçücük şeyler artık. Ben yapınca da "bu saf heralde" ya da bana "amma önem veriyor bana" gibi saçma sapan düşüncelere giriyorlar, bildiğin uyuz oluyorum bu insanlara. Ben de artık toplumun %90 ı böyle diye düşünüyorum yaşadıklarımdan, geçmişe göre çok çektim kendimi ama özümde bu var aslında. Sen gerekeni yaptığında senden kötüsü acımasızı olmaz ama millet ufacık şeyi yük gördüğünde kendine "normal".
Ahhh ah!

Siz söyleyin doğum gününüzü o kişiye..Doğum gününüzü hissettirin bi şekilde.. Eminim kutluycaktır:KK50::KK39:
Ya ne kadar tatlısınız,kötü bir gün geciriyordum mesajınızı görünce ağzım kulaklarıma vardı:)
Keşke olsa ama biraz damdan düşer gibi olur pek konuşmuşlugumuz yok çünkü
Bakalım belki bir şekilde olur:)

27 yaşımın son günü. Hoşçakal 27, sen çok başka bir yıldın ne güzeldin. Başka bir insan yaptın beni, bir sayfayı birlikte sildik yeni bir yol çizdik o sayfaya. Umutlandık, huzur dolduk, ağladık, hayal kurduk. Üzülüyorum senin gitmene. Söyle 28e, iyi şeyler getirsin olur mu.

Hoşçakal:KK61:

İşte bu yüzden susuyorum. Bu kadarcık şeyden kırılıyorum ben...
Bir lafıma karşılık alamazsam kırılıyorum.
İçimden geldiği gibi olmak beni kırdığı için sahte olmakta yorduğu için susuyorum!

Back