Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle kanka , deneyelimBi cinnet herşeyi halleder.
Son çözümKesinlikle kanka , deneyelim
kedi sevgisi başkadır dostum..anlayan bilir...ooyyşşşş..hem kedi var kedicik var canımm...ne bilir onlar..şöylee uzun tüylü samur gibi kürkü olangözleri şıkır şıkır bakan bir tatlişi kim sevmez.Sevgisiz insanlar nolcekSu yatakta kedisimle yattigimiz geceler geliyor aklima. Onu rahatsiz etmemek icin bacagim uyusurdu. Keske yine olsa yine yatsa ben yerimden kipirdayamasam. Simdi o soguk bahcede yapayalniz yatiyor oglum. Seni oyle cok ozledim ki fotograflara baktikca kalbim aciyor. Seni ilk gordugum yeri gormemek icin yollarimi uzatiyorum. Bir kedi icin neden bu kadar uzuldugumu anlamayanlar var. Bir kedi diyip geciyorlar. Sokakta bir suru var diyorlar. Anlayamiyorlar ki beni. Bana hangi kosullarda ne kadar iyi geldigini bilmiyorlar. Guzel gozlu oglum biyiklarina kadar sevmeyi ozledim seni. Sensiz 15. Gecem cok ozledim oglum cok ozledim...
Kesinlikle.kedi sevgisi başkadır dostum..anlayan bilir...ooyyşşşş..hem kedi var kedicik var canımm...ne bilir onlar..şöylee uzun tüylü samur gibi kürkü olangözleri şıkır şıkır bakan bir tatlişi kim sevmez.Sevgisiz insanlar nolcek
hayvanları seven kişiden korkmam..çünkü insanlarıda severler ..düşünürsekkdört ayaklılar dilleri olmadığından..daha masumdur tabi..sevgileri daha nettirKesinlikle.
İki ayaklılardansa dört ayaklıları tercih ederim...