• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

her seferinde sen benim kürkçü dükkanımsın ayrılamam deyip, affettikten üç dört gün sonra yine aynı kötü lafları söylemek neden? durup dururken bu şerefsizliği yapıp yine gitmek neden?iki ay sonra gelip yine yazarsın ama. herifin mi var derdin var. neyse bari gidip gratis rossman alışveriş yapıp mutlu olmaya çalışıyım yine

günler rutin işlerle geçiippp gidiyor..yapmamız gerekenlerle,mücadele etmemiz gerekenlerle,ayakta durabilmek adına ya da...arada sevdiklerin aklına gelince..mutlu olabiliyorsun..en azından bende böyle...Yoksa zor geliyor yaşamak...yıpratıyor...İyikiiii varsııınnnn canıımmmmm:KK200: iyiiikiii tanıdıııımmm seeniiiiiii:KK36:dediklerinizle yanyana cancana dipdibee aynı şehirdee aynı mahallede aynı çatıdaa olunn hep

her seferinde sen benim kürkçü dükkanımsın ayrılamam deyip, affettikten üç dört gün sonra yine aynı kötü lafları söylemek neden? durup dururken bu şerefsizliği yapıp yine gitmek neden?iki ay sonra gelip yine yazarsın ama. herifin mi var derdin var. neyse bari gidip gratis rossman alışveriş yapıp mutlu olmaya çalışıyım yine
ayy şekerimm..anlıyorum senii..bende gelirkene bi penye elbise..şeker pembesi bir tişört aldımdaa..iyi geldi..atıver kendini alışverişeee..dünde makyaj marketten bir sürü ciciler aldım

Bitmiyor, sadece bazen belki güneşli bir günde veya kalabalık bir gecede geçtiğini sanıyorsun ama geçmiyor esasında. Alışıyorsun zamanla. Asla bitmiyor.

Evet melankoligim biraz bu ara...:KK14:
Sinavlardan olsa gerek...

Back