• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Merak ediyorum beğenilmek ve sevilmek nasıl bir his? Hayatımın tek odak noktası değil bu elbette ama insanım sonuçta. Ben de beğenilmek, ben de birinin aklına gelen olmak, birinin kalbinin çarpma sebebi olmak, birinin gece uyumadan önce düşündüğü olmak, birinin görmek için sabirsizlandigi, birinin daha fazla vakit geçirmek için bahaneler yarattığı, birinin dinlediği şarkıda aklına gelen, birinin gülümseme sebebi olmak isterdim. Ama hayatımda hiçbir erkek tek bir kez dönüp bakmadı bana. Ne beğenildim ne sevildim. Hep insanların yaşadıklarına baktım iç çekerek. Sevmek, sevilmek, beğenilmek bunların hepsi benim için asla nasıl olduğunu bilmediğim sadece dışardan dinlediğim bir masal olarak kaldı. Sahi bir gün biri beni sevecek mi? Nasıl bir his bu? Nasıl bir his begenilmek? Hayatta herkesin küçük bir beğenilme olarak bile olsa tattığı şeyi ben hiç bilmedim. Oysa verebilecek kocaman bir sevgi var içimde. Bazen ister istemez düşüyor aklıma ve gözlerimden yaşlar geliyor. Kimseye soyleyemiyorum. Kendimi çok değersiz ve çirkin hissediyorum. Elbet benim değerimi başkasının sevmesi belirlemez, elbet önce insanın kendini sevmesi gerekir ama bu böyle yemek gibi su gibi bir ihtiyaç işte. İnsan duyguları olan bir varlık. Sanırım benim için şans asla gulmeyecek. Ben hep çevredeki arkadaslarimin hikayelerini dinleyip kendimi de hayal edeceğim...

Amma uzatmisim....

buz gibi kış soğuğunda sobalı bir odada yumuş battaniyemin içinde birkaç gün uyuyup dinlenmek istiyorum
yaz gelmesini hiç istemiyorum
sınavlardan nefret ettim
o kadar emekle anlatılan derslere rağmen boş kağıt verenler....

Back