• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Evimin a dan z ye degismesi lazim.. Evi gordukce canım sıkılıyor, evi temizliyesim gelmiyor cunku gine ayni gine ayni... Birikim yapmaktan bıktık, cunku artik kendimize bakmak istitoruz giyim gezme vs vs.. Evi duzmek icin gine birikim şart.. Ufff :KK34::KK42:

kime göre neye göre başarısız cognitive cognitive
birkaç kendini yetkin zannedne hoca seni seçmedi diye yetersizsin anlamına gelmiyor
belki onlar göremedi
belki seçmeyi bilmiyorlar
belki de torpil yapıyorlar
belki de gerçekten çizmen gereken yol o değil
bir sürüü sebepten herhangi birisi olabilr ...

Herşey eskisi gibi olsun istiyorum birarada musmutlu ama artık imkan yok bunuda biliyorum kader deyip Allah'a sığınıyorum ne kadar dayanabilcez bunuda bilmiyorum kabullenmis gibi görünüp kabullenmemek en kötüsü bu

Bunca karmaşanın içinde huzurlu hissediyorum kendimi birkaç gündür
elimden geleni yapıyorum çünkü,bazı şeyleri kabullenemeyeceğimi kabullendim
daha çok gencim ve uzun ya da kısa önümde bir ömür var,mutlu olabileceğim,başarılı olabileceğim,aşık olabileceğim bir hayat...
Çalışıyorum,kendimi hatalarımla,hayak kırıklıklarımla,başarılarımla,bedenimle ruhumla her şeyimle sevebilmek için çalışıyorum...

annemi ve küçük kardeşimi çok özlüyorum
anne babamla boşandığından beri babam çok sorumsuz oldu bizi hiç düşünmüyor birisi var hayatında onunla evlenmek için onun evinden evlenip gitmemizi dört gözle bekliyor..

Kolay gerilen, insanlarla fazla uğraşamayan, sıkıntılarını karşısındaki insanlardan çıkaran insanlar halkla ilişki içinde oldukları mesleklerde olmamalılar.
Sırf canımı daha çok sıkmayayım diye ağzımı açmıyorum ama azar işitmek zorunda mıyım ben adam gibi bir şey soruyorken, doğru düzgün yaklaşıyorken..
Buna ben de dahilim, ben de zorlanıyorum bu yüzden mümkün olduğunca istemiyorum bu meslekte olmayı, enerjim yetmiyor.
Tabi zorunda kalabiliyor insan maalesef ama sinir bozucu oluyor iki taraf içinde...

Back