• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :KK47:
işte böyle beynimin içindeki stres sesini kesmiyor offf :KK47::KK47:
çok gerginim ödevimi yazasım yok ama yazmazsam kalcam kalcam of :KK43:

Sıkıldım çok sıkıldım yapıcak hiç bişey yok ne bir beceri ne bir yetenek hergün aynıı şey temizlik çocuk ilgisizlik maddiyatsizlik varda maddiyat keyife deil bu günler biter mi aylar yıllar gecer mi iyi bi anne iyi bi eş olurmuyum ki

Sonuca üzüldüm ama yapacak bir şey yok, hayatımda çoğu şey geç gerçekleşiyor. Belki bu konu da hiç gerçekleşmez . Ne bileyim ya herkes başarılı bir hayat sürecek değil, doğal seçilimin kaybedenleri de olacak.
En can sıkan durum, bir de bu başarısızlığı aileye, arkadaşlara anlatma. Bazı güya yakın arkadaşların da suratındaki sinsi gülümsemeyi fark etmek falan.
Sosyal çevremiz olmasa aslında mutlu insanlar olabilir, başarısızlığa daha çok katlanabilirdik.
Neyse cogni, başarısız sonuçlardan sonra hayat yine de devam ediyor.

Şu insanların yanılgısı ezerek söverek zorlayarak haksızlığa uğratarak karşıdakinin bir şeylere daha hırslı yaklaşacağı, kendini daha çok motive edeceği..
Çoğu öyle olsa bile ben de tam aksiyle motivasyon sağlıyorum. Bunlar benim daha çok moralimi bozuyor. İyi şeyler benim direncimi daha çok arttırıyor...

Disima vurmuyorum diye kesin umursamadigimi dusunuyorlar :) Duygularini disa yansitamayan bir insanim bilmiyorlar. Coktan unuttugumu dusundukleri sey her gun kalbimi acitiyor. Disa vurandan daha cok aci cekiyor icine atan. Cunku disa vuran icini bosaltip rahatlarken icine atan sustukca kahroluyor. Hem disa vursam elime ne gececek? Ahlansam vahlansam n'olacak? Susmak en guzeli. Rabbim bilsin yeter..

Ya ne güzel geçmişti aftlarım yine başladı.. Stresime sıkıntıma çare bulamıyorum napim.
Sinirin biriyle konuşurken geçmişti farkında olmadan, vay be... İyi, mutlu hissetmişim demek ki dedim...

Back