• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

ne garip değilmi...kız yüksek ihtisas için yurt dışına gidiyor..orada kaldığı 3 yıl boyunca hep sevdiği çocuğu düşünüyor..başrolde hep o var..en büyük o,kimse onun yerini alamaz,herkesle hırgür ediyor onun için..yurda döndüğünde..çocukta bir tripler...bir tavırlar...araya bikaç yıl daha giriyor...çocuk birgün kıza...tatlım diyor..ne büyük aşkımız var..araya kimler girdi..halaa...birbirimizi seviyoruz...Bu ne değer bilmezliktir...bu ne saygısızlık...küfür edip bi de bi de yüzüne tükürseydin kızın..hatta bir iki tekme de atsaydın...fazla lafa hacet yok.:KK20:.herkes hakettiğini bulur .bir kevaşenin elinde şişersin birgün...

Şu hayatta zorunda olduğum şeylerin %95 ini sevmiyorum, kabullenmekte zorlanıyorum, sırf zorundayım diye bazı şeyleri kabullenmek işkence gibi geliyor.
Yaşamak dahil.

Bazen aşırı zorunda kalınca, son raddeye falan gelince bazı işlerde itici güç olabiliyor o kadar. Yapamazsam kötü olur hissi yoğun olduğundan.

Ya ben çok kötü bir insanım ya da ilahi adalet diye bir şey yok. Niye hep ben kaybediyorum ya. Allaha inanırken yatıp kalkı dua ederdim ama yine de istediklerim olmazdı şimdi bakıyorum inançlı inançsız iyi kötü olan herkesin hayatı bir şekilde yoluna girip gidiyor. Herkes hepkazanıyor hayatta ben hep kaybediyorum. Bir tek ben dağılıyorum. Bu kadar mı kötü bir insanım yani herkes iyilik abidesi de bir tek ben mi cezalandırılıyorum ya. Herkese ve herşeye binlerce kez lanet olsun.

bugünkü modum...fırtına sonrası sessizlik gibi...koş koş bir hafta geçirdim belki ondan..belkide regl öncesi acayip gergindim..ağrım vardı falan..AYRICA RAMAZAN GELDİ HOŞ GELDİ..Mutfak bugün enfes kokularla dolup taşıyor.Akşam evde oburiksler ailesi gezecek:kk77:

Sevmek duygularin en guzeliymis. Sevdigini ozlemek ona kavusmanin heyecani ile yasamak oyle muhtesem his ki. Sabretmek cabalamak guzelliklerin gelecegi gunun heyecani ile yasamak ne hos. Ben onun kalbini seviyorum. Kalbi disinda hicbir sey umrumda degil. O kalbin bana ait oldugunu biliyorum ya bin sukur Rabbime. Binlerce kez sukurler olsun seni bana veren sevdiren Rabbime.. ❤

Kendimi sonsuz bir denizin tam ortasinda kalmis gibi hissediyorum. Cirpiniyorum sanki dibe batmamak icin. Yuzme bilmiyor gibiyim. Ben bu denizin yabancisiyim. Dalgalar yuzume carptikca gucum tukeniyor gibi. Daha once boyle duygular hissetmemistim. Kollarimda hal kalmamis gibi. Sanirim en dibe batacagim. Daha fazla yuzmek istemiyorum. Kendimi denizin kollarina birakacagim. Beni nelerin bekledigini bilmedigim bir dunyaya dogru savrulacagim..

İtlik, serseriliğe vuracaktım güya filmlere, kitaplara, dizilere vurdum kendimi...Hiçbir şey için de adım atmıyorum. Birkaç ay bitkisel hayata girip papatyalarla, maydonozla, marulla özdeşleşmek istiyorum. Yıldım.

Back