Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Alnıma yaşımı yazıp öyle dışarı çıkacağım artık.
Küçük muamelesi görmekten aşırı sıkıldım.
Ne güzel işte falan diyorlar da gerçekten deli oluyorum ya... 40 da 50 de güzel olur ama şuan çok sinir bozucu.
Pff.

Millet olgunluğu çok dan dun bir şey olarak görüyor ya.
Halbuki yerine göre, düşünce yapısına göre değişkenlik gösterebilir bazı şeyler, insanların neyi neden yaptığını her zaman bilemeyebiliyoruz.
İnsan düşünüp tartıp "ben böyle istiyorum" diyorsa çok da laf söyleyemezsin yani.
Biri bana bu yarıyor der bunu bilir, diğeri tam tersi ben böyle daha iyiyim der onu yapar.
Farkındalığı vardır...

Insanlar o kadar suni, yapmacık ki..buyuksehirdelerde nerdeyse tüm ilişkiler çıkar üzerine kurulu..ne yazikki..her geçen gün bana bunu daha da doğruluyor. .her tanıdığım insan bana bunu doğruluyor
Is hayatında sosyal hayatta ve galiba aşk meşk ilişkilerinde böyle. .Yazık. .bazen sadece..Hadi gelin ko
yumuze geri dönelim demek..geliyor icimden

Şu laktozsuz süt ile tanıştıktan sonra sütü sevebildiğimi gördüm resmen. Yine bayılmıyorum ama alıp içiyorum, eskiden hiç dokunmazdım süte. Hoş bu yaştan sonra o kadar da faydalı olmuyor ama olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…