• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Ben size ne demistim ne demistim! Baskalarin sigortasi oturdugu bedavaya odeniyor, ben senede birsey istedigimde fazla gorunuyor!!!...... Daha demin telefonda konustuk saydim vala saydim aynisini da dedim ama icimdeki firtina gitmiyor :sinirli:.. O ayriymis diyor bide bak bak bak sen... Bende beni hic ilgilendirmez haktan bahsedersiniz dedim:sinirli:.. Dagin tepesine cikip bagirasim var.. Asonra komsuya ciktimda bagiracam allahtan onlar var beni dinliyorlar yatistiryorlar ama cok ofkeliyim...ha bu arada sonuc ne tabikide aldilar ama digerinede alirsalar onu bilemem artik.. Benim kizdigim digerinin sigortasi odeniyor, ben yilda bir sey istedigimde mirin kirin ediyorlar bide haktan bahsediyorlar .. Kavga eden ailelerden ornek gosteriyorlar sunlar gibi olursunuz filan diye.. Banane ya onlardan!! Olsaydik simdiye kadar olurduk daha cok var ama iste ...

itiraf ediyorum bir süre önce sınav döneminde sevgili sahibi olmanın zor olduğunu fark edip keşke sevgilisiz olsaydım o zaman daha iyi odaklanırdım demiştim. aklıma lisedeki günlerim gelmişti hocalar tembihlerdi aman sevgili yapmayın derse odaklanın diye ben de onları dinlemiştim.

o yüzden bir süre hayatımı düzene koymak için sevgilisiz olmak bana da iyi gelebilir aslında bence. tabi benim dangoz bi köşede bekler mi bilmem?

Uyuyamıyorum
Bunu dert edincede korkup kaçıyor resmen uyku benden
Arkadaşlarım aklıma geliyor Yaşadıklarımızı düşünüyorum uzun uzun Keşke bu kadar bencil davranmasa insanoğlu
Kendisini rahatlatmak için benimle konuşan arkadaşım yüzünden huzurum kalmadı
Güvendiğim birinin aniden böyle şeyler söylemesi çok keyif bozucu
Ahhh be değer miydi arkadaşlığımızdan olmaya :KK43:

Back