• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bu gün beni bekleyen bir annem var ama bende yavrusunu bekleyen bi anne adayıyım. Ellerim titriyor, arada duygulanıp ağlıyorum. Umarım bu son yalnız geçirdiğim anneler günüdür

Mutfakta bir seyler yapmayi niye bu kadar cok seviyorum acaba? Mutfak demek huzur demek ask demek benim icin. Canim mutfagim. :KK37:

Bugünün en güzel günüm olması gerekirken tek başıma gökyüzünü seyretmem ne tuhaf. Ne planlar yapmıştık oysa bugün için.

Maddi şeylere ulaşmak için hırslanamıyorum hiç, bu tembelliğimden bunu çıkardım, keyif de sevince. Oysa duygularım yoğun olur. Duygularımı tamamen bir kenara atıp hırs yapmam lazım artık, yoksa üzülecek ve çok pişman olacağım.

İş hayatını sevmiyorum ve oradaki insanlardan nefret ediyorum ama tek isteğim bağımsız olmak..

Temiz odayi tekrar tekrar temizlemek de ne oluyor acaba? Temizlik yapmayi niye bu kadar cok seviyorum ki.

Dizimden korkuyorum biraz. Canım yanıyor. Bu yaşta koşamamak da rahatsız edici, bir kere denedim topalladım. Umarım kötü bir şey çıkmaz...

Ben iç dünyama, hayatta olmasını istediğim şeylere çok odaklanıp dış dünyaya odaklanmakta çok zorluk çekiyorum çoğu zaman.

g.tü b.klu anan kızıyla uğraşamadı sıra bana mı geldi?

kendi kızını antidepresan bağımlısı mutsuz biri yaptı sıra sana mı geldi?

ona ne kadar iyi ne kadar tatlı dediğim günlere nalet olsun ne kadar salakmışım. bi de aranızı düzelttim salak gibi.

Back