Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

üzgünüm,durgunum....cahil insanlardan nefret ediyorum..cahil sinirli geri kafalı adamlardan nefret ediyorum.Soyadını taşıyan kadınları taşıyamayan, adamlar ölsün daha iyi.Hep kadınlar suçlu,hep kadınlar kusurlu..hıhhh .Sadece erkek doğduğun için adam olamıyosun işte..Adamlık yürekte..adamlık insan olabilmekte..adamlık anlayışta,empati yapabilmekte..

İçimde pek kimsenin bilmediği farklı bir ben var.
Kapana kısılmış gibi yıllardır, açamamış kendini..
Yıllar önce bir kere niyetlenmiş o yöne ama kapanmış yüzüne o kapı.. Hep baskılanmış.. Hiç anlaşılmamış.. Anlaşılmayacağı düşündürülmüş..
Şimdi çırpınıyor yine.

Aile çok önemli.. Her şey oradan başlıyor...

Son düzenleme:
Sıradan biri olduğunu kabul etmek gerek, boşu boşuna mücadele edip kendini hırpalamaktan vazgeçmek gerek. Sıradan bir hayatı yaşayacak sıradan birisi olduğun gerçeğini, hiçbir mücadelen ve verdiğin emek değiştirmeyecek çünkü.

Bazı şeyleri hissetsem de anlasam da bilsem de iyice yaşayarak görüp emin olmadıkça ufacık da olsa o acabadan kurtulmadıkça kopamıyorum ya illa kendimi üzeceğim ya sinir oluyorum bu huyuma.

Bugün anneler günü, ömrümde ilk kez bugün bana farklı duygular hissettirdi. Sabaha kadar uyumayip kendimi hayatı sorgulamak bana ne kazandırdı, hiç. İnsan gün geçtikçe ne acı tecrübeler ediniyormus. Aslında çok şeyim var derken hiç kimsenin olmadığını fark ediyorsun. Yarabbim insanlar acımasız nolur beni senden başkasına muhtaç etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…