• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Birilerinin Delilah'ı olmadım, ama evrenden böyle bir şey de istemedim. Fakat asıl istediklerime de kulak tıkıyor ya da geç cevap veriyor. Önümüzdeki bir ay da böyle devam ederse, istediklerimi değiştirip sadece birilerinin Delilah'ı olmayı isteyecem, belki sorun istediğimin çeşidinde diye. Bakalım.
Yani şu örnekteki gibi oldum kaç yıldır, evren bana yeter diyor olabilir bilemedim.

IMG_6408.jpg

Ya herkesi yıkıp geçeceğim, gemileri yakacağım ya da bir kapı açılacak. Ya da öylece hayatıma devam edip pişmanlık yaşayacağım. Ne olacak bilmiyorum ama bir şeyler olmalı. İnsanların kafasına vura vura kendini kabul ettirmek ya da laflarını bir güzel ağızlarına tıkamak gerekiyor bazen, "işinize gelirse, umurumda değilsiniz" diye! Ama o zaman da bazen sana bilenenler, sinir olanlar çıkıyor ve göremeyebiliyorsun, insanlar çok sinsi be.
Sanırım bir uçta diğer uca atlayacağım bu gidişle, ortayı bulamayacağım yine, bu dengeden nefret ediyorum. Bunu da sevmiyorum ama...

Son düzenleme:
Back