Eski ilişkimde aldatılıp bir de hakaret yediğim an geldi aklıma. O günden bu güne olgunlaşacak öyle olay yaşadım ki. Geçenlerde gördüm alışveriş merkezinde yeni sevgilinleydin. Acaba onu da bu şekilde kıracak mısın dedim içimden. Adam utanmadan yanıma geldi selam verdi ya la?
Yüzsüzsün resmen.
Ben o an olayın şoku ile merhaba dedim geçtim sana ama dursam ne söyleyecektin merak ediyorum? Aslında merhaba demem iyi oldu sana gördün yüzüğümü, nişanlandığımı. Arkamdan baktığını da mağaza camından gördüm kız arkadaşının da sana sürekli soru sorduğunu? Sahi ne dedin ona?
Yıllaaar önce lisede ihanet ettiğim üstüne hakaret ettiğim şişkocuk bir kız vardı..
Zayıfladım gördün mü? Ama gelin olacağım diye.
İnşallah öyle dememişsindir! İnan seninle o şekilde bile anılmak istemediğimi selamına karşılık verdiğimde anladım. Benim için artık kin bile ifade etmiyorsun. Kaza geçirdiğimi nerden öğrendin hayatımdaki gelişmeler seni neden ilgilendirdi? Sanane? Hangi kötü günümde yanımdaydın ki? Bu arada nişanlıcığıma söyledim seni gördüğümü de. Onun bile umrunda değilsin, normalde kıskançtır bak düşün he.
Sen varya iyice eksidesin.
Umrumda değilsin ama o küçük kızın, küçük aşık ben'in kalbini kırdığın için umarım daha beter pişman olursun. Kendimin değil, o lisedeki seni çok seven kalbimi diyorum. Yoksa üstünden çok sular geçti.. Şimdi de çok güzel bir su buldum kendime. Küçük su'cuklar yaparız 2-3 seneye inşallah.