Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mantık mutluluğu için iş, kalp mutluluğu için aşk(güven hissiyle)...
İş çok çok önemli kafa rahatlığı için ama kalbim ne kadar mutluysa ben o kadar enerjik ve bir çok konuya da daha pozitif yaklaşıyor oluyorum.. Bir değişiyorum, pıtırcıklaşabiliyorum... Maalesef...
eşimle dün sabahtan beri bankada çalışan erkekler nasıl böyle tertemiz tiril tiril giyiniyorlar kaç tane kıyafetleri vardır gömleklerini nerede ütületiyorlar halen bunu düşünüyorum
Haftalardır sütlaç yapmaktan iflahım kesildi, bildiğiniz pirinç tarlası var mı? Ortak olayımda pirinç parası vermekten kurtulayım, adam yine sütlaç yap dedi oğlum bak git sen beni iyice tatlıcı dükkanı belledinBaşımda bekleyip en büyük kaseleri kendi kapıyor
Yok mu tatlıcı hayırsever bir amca elimde nüfusa geçirilmelik biri vardükkan olsa kurutur
Yildizsezen
Yaklaşım farklılığından çok hoşlanmıyorum, 3 yaş falan olsa neyse de 8 yaş fark olmasın artık :)
Hoş teyze lafını da duymadım değil bir iki kere.. Ayarı bulamadılar
Biraz giyimle falan da alakalı sanırım, spor giyinip makyaj yapmayınca daha küçük oluyorum :)
Kendinden başkasını düşünmeyenlerin etrafında pervane böceği olacağıma, bir yaralı kuşa merhem olurum.
Hayatta bir amacınız olsun, yarışacağınıza ağlayacak omuz olun.
3. kişi ve olayların bir sevgiyi, aşkı, ilişkiyi etkilemesi çok saçma ve bundan nefret ediyorum. Hele direkt bir bağlantısı yoksa.
İki kişi arasında mantıksal/hissel sorunlar olmadıkça ilişkiye dış sıkıntılar yansıtılmamalı, destek olunmalı ve paylaşılmalı sadece... Gerekirse direnmeli...
Çokcukluğuma dönüyorum dinledikçe boğazım düğüm düğüm.
Keşke hep o günlerde kalsam. Kızarmış patates kokusuyla annemin beni uyandırdığı abimle çizgi film izleyerek kahvaltıyı beklediğimiz, babamı uyandırma işinin bana verildiği, onu yatakta zıplaya zıplaya uyandırdığım sabahlarda kalsak ya.
Keşke kahvaltıda yediği zeytinlerin çekirdeklerini sayan küçük kız olarak kalsaydım...