Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Her düşündüğümü her yaptığımı ilan etmem gerekmiyor kimseye! Bak bilgin olsun şunu yapıyorum, yapmadığımı sanma demem mi lazım ki sesim çıkmıyor diye yapmıyor ilan ediyorsunuz?
Ben niye sürekli çişe gidip gidip duruyorum yahu çok sinir bozucuuu! İnşallah üşütmemişimdir ayaklarımı yineee! Karnım da ağrıyor! Hiç çekilmez şimdi oooofff.
Tencere kapak gibiyiz, ben sessiz konuşuyorum, yazılara döküyorum sözcüklerim konuşuyor, sen car car konuşuyorsun kuşuuummm, konuşmaktan çenesi ağrımayan aile
Kınamı düşünüyorum yaklaştıkça. Kv sağolsun bugün hatırlattı yine arıyarak. Kardeşim kına benim değil mi biliyoruz elbette? Oğluşun askerde diye boşluyor muyum gibisinden nabzımı tutmanı anlamıyorum sanki. Karışma sen rahat ol, alwayssss her şeyi halleder yahu. Hem ağlarım hem giderim.
Ayrıca var ya sende de kv'lik ortaya çıkmaya başladı iyice. Neyse ki yakın oturmayacağız yoksa sen de o müdahaleci kv'lerden olurdun. Görümceciklerim de benden telefon mu bekliyor anlamadım ya da kıyafet derdine mi düştüler? Vallahi çok ilginç bir aileye de ben gelin gidiyorum gibi. Neyse neyse böyle mesafeli olalım hep. Aldım oğlunuzu, hadi yine iyisiniz. Şirret bir geline de düşebilirdin bak unutma.
Aklımdan geçenler bunlardı vallahi. Gelin olmak zor şeymiş üstelik nişanlı askerken. Ama bana dediydi alwayscim her şey üstüne kalacak diye. Gerçekten her şeyi hallettik sanıyoruz ya öyle olmuyormuş.
Eeee yangından mal kaçırır gibi ne atılıyorsun hemen hallederiz diye sevgili always... Galiba düğün 1 ay ertelenecek ya da 2-3 hafta. Aslında konuşmuş olduğumuz tarihe tutalım mekanı diyeceksin evet istediğin olmuş olacak ama ben inadı bırakacağım. Çünkü gerçekten yetişmeyecek.. Eksik olsun istemiyorum.. Biz de nikahlı düğünsüz 2 hafta gezeriz napalım. Sorun etmiyorum biliyor musun? Ben seni o kadar sene sevmişim çok mu?
Ya da nikahlı-düğünlü 2-3 hafta eşyasız gezeriz aşkım ne olacak yaaahu Allaaah yarın kıyamet kopacak. Senin şu izni erken kullanalım da mobilyacıları döv rahatla. Anneme de daha demedim bu olayları, çözeriz belki diye duysa her şeye müdahale eder. Sen gel en iyisi aşkısı şu izne. Sesini canlandırdım kafamda "ben sana demiştim!" diyeceksin sonra da "al işte".
Pis, gıcık, öküz. Sana sinir olmam lazım, sevmediğim huylarını düşünüp itici gelmen lazım ama diğer huyların da çok etkilemiş ki dengesiz bir ruh halindeyim. Hem sinir hem etkilenme. Neyse geçecek.