• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Sürekli istediğin olmayınca hakaret, ezme, azarlama bilmem ne...
Durup durup kafanda kurma normal gündelik işlerde küçücük aksilik olsa oradan girip yıllar öncesinin meselesinden çıkma.
Çok negatifsin anne çok.
Dışarıda tanıyan için de tam aksisin.

Bu sefer başka oldu.
Bu sefer gözlerim doldu. Bu sefer kırıldım sana.
Kötü de yapsan bana göre, niyetini iyi biliyorum ama elimde değil..
Zıtlıklarımız olsa bile o kadar konuşarak anlaşabilir bir halimiz vardı ki, bana ayrı bir güven hissi de verdiğin için ilk defa biri için törpüleyebilir miyim bazı huylarımı, normalde hoşuma gitmeyen bazı şeyleri kabullenebilir miyim, normal halimden daha anlayışlı olabilir miyim dedim tabi ki karşılıklı ve buna açık hissettirdin zaten kendini de.
Belki de olmayacaktı(büyük oranda), belki kötü olacaktık belki çok kırılacaktık soğuyacaktık sonuçta huy dediğin tamamen bitmiyor, ama böyle hissettim.
Ama sırf başka sebeplerden, dış etkenlerden yılları elinin tersiyle ittin ya... Kızgınım. Her şey ben isteyince mi tepetaklak oldu diyorum(sana göre zaman yanlış..). Bir yandan pek kıyamıyorum bir yandan hırçınlaşmak istiyorum.
Duygu karmaşası yaratıyorsun resmen ben de...
Ama bitti dimi çok kararlı bey.
İyi ki aşka falan dönüşmeden, iyice benimsemeden oldu her şey.

Annemin rüyasını düşünüyorum, yaşadığım şeyle bağlantısı var mıydı acaba diye..
Bilgisi yok o durumdan ama bi kısmını da bana anlatmamıştı, aslında yaşadığım şey de bitti gitti fakat ilginç geldi yine de, niye o ilin adı geçti diye düşündüm..

Dosdoğru olmak fayda sağlamıyor hayatta.Özlediğinde seni özledim dersen ilk vazgeçilen sen oluyorsun.Hoşlandığın kişi sen adım atınca saçma sapan tavırlara bürünüyor.Hep ulaşılmaz olmak zorundasın ki birileri peşinden koşsun.Hep reddeden,vazgeçen,taviz vermeyen olmak zorundasın ki insanlar seni sevsin,senden vazgeçemesin.Saçma hem de çok saçma...

Sanki nereye gidip ne yapacağını bilmiyomuşum gibi duyurmaya çalıştığı yalan ne kadar komik.Beni nasıl aptal yerine koyuyorsa yalanlarını yakaladığım halde son gaz devam.İyiki diyorum iyiki...

Back