• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Merhaba
Bunu sensiz başaramazdık ! On beş yıl önce 14 Kasım'da, her şey tek bir mesajla başladı.
O günden beri birlikte muhteşem bir şey inşa ettik. Her gün, milyonlarca insan en çok önem verdiği şeylerle ilgili bağlantı kuruyor. Bu gün 500.000 üyeye ulaştık. Dedim ya bunu sensiz başaramazdık.
Aklımdan geçen de size teşekkür etmek.

Bana böyle bildirimlerle gel Bensiz olmaz tabi

Merhaba
Bunu sensiz başaramazdık ! On beş yıl önce 14 Kasım'da, her şey tek bir mesajla başladı.
O günden beri birlikte muhteşem bir şey inşa ettik. Her gün, milyonlarca insan en çok önem verdiği şeylerle ilgili bağlantı kuruyor. Bu gün 500.000 üyeye ulaştık. Dedim ya bunu sensiz başaramazdık.
Her soruma yanıt bulabildigim süper bi site bizde size teşekkür ederiz

bu sitede çok şey öğrendim. Bir sürü şey paylaştım ve bilgime bilgi kattı.Her konuda danışabileceğim, bilgi paylaşımı yapılabileceğim, tanımadığın kişilerin bilgi ve tecrübeleri hakkında yazışma yapabileceğim çok güzel bir site...
Başarılarınızın devamını dilerim

Merhaba
Katkılarınızdan dolayı bizler size teşekkür ederiz kadınlar için çok güzel ve ozel dusunmussunuz
Merhaba
Bizleri düşündügünüz için sizlere çok teşekkürler iyi ki varsiniz :KK9:

Kazennn çok teşekkür ederim. Zaman zaman girip bakıyorum . Vaktim olmadığından bakamıyorum. O zamanlar
daha fazla evde olup paylaşım yapıyordum şimdilerde neler yaptığımı sizlerle de paylaşacağım. Farklı konularla uğraşıyorum hatta bu arada 2 ci üniversiteyi bitiriyorum ve ve ve değineceğim ... sürpriz olsun... selam ve sevgiler tüm dostlara ...

Back