• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

O nasil ruyaydi Allah im :D
Ne aksiyonlu bir geceydi. 1.si seni yatagima atmam mi? Hmde tum ailem evdeyken? Deli gibi opusmemiz mi seninle? Sonra yakalanmamiz mi? Senin kacman, benim de sinir olmam mi ?

Ama seninle opusmek cok guzeldi :D o kadar garip ki ben seninle yuz yuze 1dk nin ustunde konusmus bir insan degilim. Seninle opustugumu gordum :D

Bu yalnizlik bana yaramadi :D Ne bicim bi insan oldum. Mart ayinda gezen kediler gibi :D :D

Fazla yorucu bir gündü
Ama güzel çalıştım:confused:
Ve kendime inanamıyorum o lafı diyen birini ben nasıl düşünebiliyorum
Bilmiyorum ya,kalbimin kontrolünü tamamiyle kaybettim
Unutmami sağlayacak tek şey seni görmemek
Sadece yaz gelsin ve yoluma bakiyim istiyorum
Farkettim ki sana dair beynimin kabul etmediği şeyler var,bir tarafim bizim hic uyumlu olmadığımızı söyleyip duruyor
Eskiden farklı ve uçarı olmanı severdim ama simdi her şeyin bana aşırı geliyor
Ben ilerde hayal ettiğim hayatin içinde seni düşünemiyorum
Sanırım artik biraz da olsa mantığımı kullanmaya başladım:)
Bir bakışınla her şeyi unutadabilirim ama:)
Her neyse doğru olan bu,artik görebiliyorum
Gerçekten...

Merhaba
Bunu sensiz başaramazdık ! On beş yıl önce 14 Kasım'da, her şey tek bir mesajla başladı.
O günden beri birlikte muhteşem bir şey inşa ettik. Her gün, milyonlarca insan en çok önem verdiği şeylerle ilgili bağlantı kuruyor. Bu gün 500.000 üyeye ulaştık. Dedim ya bunu sensiz başaramazdık.
Aklımdan geçen de size teşekkür etmek.

Biz teşekkür ederiz,daha 1.000.000 üyeye de ulaşır inşallah.
Emeğinize sağlık,bunca kadını aynı çatı altında toplamak kolay değil.
Tebrikler.

Merhaba
Bunu sensiz başaramazdık ! On beş yıl önce 14 Kasım'da, her şey tek bir mesajla başladı.
O günden beri birlikte muhteşem bir şey inşa ettik. Her gün, milyonlarca insan en çok önem verdiği şeylerle ilgili bağlantı kuruyor. Bu gün 500.000 üyeye ulaştık. Dedim ya bunu sensiz başaramazdık.
Aklımdan geçen de size teşekkür etmek.
Bunu banami yazdiniz ?

Back