• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Merhaba
Bunu sensiz başaramazdık ! On beş yıl önce 14 Kasım'da, her şey tek bir mesajla başladı.
O günden beri birlikte muhteşem bir şey inşa ettik. Her gün, milyonlarca insan en çok önem verdiği şeylerle ilgili bağlantı kuruyor. Bu gün 500.000 üyeye ulaştık. Dedim ya bunu sensiz başaramazdık.
Aklımdan geçen de size teşekkür etmek.
Tesekkurler Kazen hala anne olamadim hala caba safe diyorum ama sayende cok guzel insanlarla tanistim.

Yazıp rahatlamak istediğimiz ve cevap beklemediğimiz herhangi bir duygu, düşünce, durum olabilir. Saçma olabilir, mantıklı olabilir. İçimizden taşsın yeter...sohbete çevirmeyin, alıntı yapmayın

Hadi ötülsün :111:
Mutluluk elindeyken hep ufak görünür, ama bir bırak ve birden öğrenirsin ne kadar büyük ve kıymetli olduğunu"

Merhaba
Bunu sensiz başaramazdık ! On beş yıl önce 14 Kasım'da, her şey tek bir mesajla başladı.
O günden beri birlikte muhteşem bir şey inşa ettik. Her gün, milyonlarca insan en çok önem verdiği şeylerle ilgili bağlantı kuruyor. Bu gün 500.000 üyeye ulaştık. Dedim ya bunu sensiz başaramazdık.
Nasıl üye olunuyrki

Her perşembe trafiğe takılmaktan bıktım. Eskiden böyle değildi ya , halkımız lütfen toplu taşıma kullanın. Size de otobüste yüzde 10 şarjı kalmış, yorgun, bitkin bana da yazık. Ne gereği var.

Çoooook mutluyummmm yaa :))
Kuşum iyileşti , yeni evimiz bitmek üzere , sevgilimle herşey harika :nazar::nazar::nazar:
Yaz geliyor hava mis gibii , içim huzur dolu :nazar:

Merhaba
İyi ki varsın aklımıza gelen gelmeyen her şeye dair fikir veren bu platform da iyi ki var

Aslinda ben tesekkur ederim, herseyimi gönül rahatligiyla anlatabildigim, fikir danistigim, bilgi aldigim, sayesinde cok sey ogrendigim bir mekan... Her gün istidnasiz bakmadan geçemediğim yuvam :)) cok tesekkur ederim :))

Back