• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

yurt disinda yanliz yasiyan birisi olarak benim icin terapi, arti biz bir aileyiz burda inanilmaz bir yardimlasma var. sevdiklerime onerdigim bir ag iyiki var. ilk kimin fikriyse arti tum emegi gecenlere sonsuz sukranlarimi sunuyorum!!!! en buyukEn Büyük KK:rolleyes::KK47::KK47::KK47:

Merhaba
Bunu sensiz başaramazdık ! On beş yıl önce 14 Kasım'da, her şey tek bir mesajla başladı.
O günden beri birlikte muhteşem bir şey inşa ettik. Her gün, milyonlarca insan en çok önem verdiği şeylerle ilgili bağlantı kuruyor. Bu gün 500.000 üyeye ulaştık. Dedim ya bunu sensiz başaramazdık.
Aklımdan geçen de size teşekkür etmek.

rica ederim.. Bu sizin basariniz, böyle güzel bir forum acip herkesin burada yeni seyler ögrenmesine, arkadasliklar edinmesine, sorularini sorabilmesine ve daha neler neler - vesile oldugunuz icin biz tesekkür ederiz.

Devamli olmaniz dilegiyle.. sevgiler selamlar

Merhaba
Bunu sensiz başaramazdık ! On beş yıl önce 14 Kasım'da, her şey tek bir mesajla başladı.
O günden beri birlikte muhteşem bir şey inşa ettik. Her gün, milyonlarca insan en çok önem verdiği şeylerle ilgili bağlantı kuruyor. Bu gün 500.000 üyeye ulaştık. Dedim ya bunu sensiz başaramazdık.
ayyyy burası olmasa ben ne yapardım iyiki varrrr valla

bide ceza süreleri kısalsa süper olurrr :)))

Merhaba
Varlığınız için çok teşekkürler ..

Burayı kuaför maduru olduğum bir gün saç uzatma yöntemleri araştırırken keşfetmiştim.Turp suyuyla saç uzatma formülü almıştım.:KK48:Bir süre misafir olarak takip edip sonra üye oldum.Buradan çok şey öğrendim ve çok güzel insanlar tanıdım.Umarım bu sitede kutlayacağımız çok daha uzun yıllarımız olur.Çok teşekkürler Kazen Kazen bu siteyi kurduğunuz için.

Back