Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Masa başında iken zamanımın çoğunu geçirdiğim tek yerdir burası, şimdi çok fırsat bulamasam da keşfettiğim için çok mutluyum. Hiç tanımadığım insanların derdine ortak olmak, kendi derdini paylaşmak, sadece dert mi? Bir çok konuda fikir aldığım bir platform burası, bakıyorum da ne çok şey yaşamış ve paylaşmışım..

Bize bu fırsatı sunan Kazen bey ve Curly beye teşekkür ediyorum..

Hanımlar tarafından her konunun farklı işlendiği, yeri geldiğinde eğitİP öğreten, yeri geldiğinde farklı düşündüren, yeri geldiğinde sorgulatan, yeri geldiğinde ''Tanrım hayatta bunlarda mı oluyor muş'' deyip şaşırtan, nice farklı farklı kafaların bir araya gelmesini sağlayan, günde en az 1 kez alınması gereken ilaç misali bünyeye bağımlılık yapan bu forumda emeği olanlara asıl ben teşekkür ederim.
Ne güzel bir platform ya hu

Google da ne yazsam ne arasam karsıma kk çıkıyordu.nedir bu kk neye yarar ki dedim çok merak ettim giriş o giriş bidaha çıkamıyorum.
Güvenilir olduğuna inandığım tek yer.
Uç ayda müdavimi oldum.İyi ki varsınız ❤

Hiçbir bilgi, hiç bir olay onu deneyimlemekten daha kesin olamaz.. Burası sadece muhabbet edip içimizi döktüğümüz bir yer değil ayrıca fikir aldığımız ve hatta öğrendiğimiz bir yer. Çok geç kaydolmuş olsam da iyi ki bu ailenin içindeyim

Kadınlar kulubü iyiki var iki yıldır buraya üyeyim ama öncesi de var tabi bir konu hakkında araştırma yaparken keşfettim burayı iyiki de keşfetmişim çok güzel bir site aradığım soruların çoğunun cevabını bulabildiğim, eğlendiğim, güzel arkadaşlar edindiğim bir yer iyi ki bende burasının bir üyesiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…