Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gerçekten iyi ki varsınız! İyi ki bizleri burada buluşturuyorsunuz da biraz söyleşiyoruz, paylaşıyoruz, öğreniyoruz! Ve size çok güveniyoruz!! İyi ki varsınız!...
Asıl ben size teşekkür ederim, 2011 yılından bu yana, hergün sabah mesaide ilk durak noktam burası. her konuda bilgi alabileceğim bir yer. sohbetler edebildiğim arkadaşlarım var, çok teşekkürler bu siteyi kuran ve emeği geçen herkese.
Sevgili Kazen
ve Curly
,
Asıl sizlere sonsuz teşekkürler,bizlere bu imkanı sağladığınız için sağolun var olun.
Nice 14 yıllara olsun,yeri geldi sizleri üzdük yeri geldi derdimizi paylaştık sizlerle..
Çok uzun yıllara olsun KK olarak..
burası sayesinde kazandığımız dostluklar bilgiler çok değerli gerçekten :) bize bu ortamı oluşturan sizlere bizlerden de kocamann bi teşekkürler :) ben öğrenmek istediğim herşeyi burdn öğreniyorum zayıflamak için bazı şeyleri düğünüm nişanım için ince ayrıntıları vsvs. faydalsınız, iyiki varsınız
insanlar geçmişlerine değil hayallerine odaklanması gerektiğini geçiriyorum aklımdan..
insan mutlu ve huzurlu olmayı lüks bir kavram olarak benimsememeli.
mutluluk huzur istediğiniz herşey sizin düşüncelerinizde saklı.. kendimizi çok sevmemiz lazım çok..
istanbul da bugun hava güneşli.. yukarıya bakıyorum... gözleriniz kamalıyor... şükrediyorum bugünde burda bunca şeye sahip olduğuma.. yakında erikler olucak mesela.. oof ne yenir dimi katır kutur.. bunun için heyecanlayım mesela..