• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Sürekli takip ederdim ama uye olamiyordum en son sinirlari zorladim artik uyenizim basarilar efendim.. herkes faydalansin bu birlik meselesi sizinle mutluyuz.. yasasin kadinlar kulubu

Son düzenleyen: Moderatör:
Çeşitli konularda fikir almak için hep girip bakardım, kim derdi anne olucam da ekim anneleri grubunda yazışıp arkadaşlar edinicem :) garip bir bağ, yakınlık hissi. Garip cidden :)
Nice yıllara diyelim o zaman:)

Merhaba kazen,
Aklımdan ne geçtiğini hemen yazayım öyleyse
Bundan 3 yıl önce buraya yazı yazmaya başladım .farklı sayfalarda hem bişeyler anlattım hem de içimi döktüm
Sosyal medyanın çeşitli alanlarında birşeyler yazıyorum
Yazdıklarıma da oldukça dikkat ettiğimi söyleyebilirim . Küfür etmem , iftira atmam , haksızlık yapmam . Sağolsun okurlar da geri bildirimlerle bunu bana söylerler
Yaklaşık 3 ay önce " ankaradaki falcılar @ başlığında bi arkadaşla bir konu için tartıştık , tamamen fikir ayrılığı idi , o arkadaş argo kelimeler kullanmıştı , benim kullandığım tek argo kelime "enayi mi sanıyorlar " bizi idi
Ve benim hesabım bu yüzden askıya alındı . Bu olaya çok fena içerledim , çünkü hakikaten yazdığım kötü birşey yoktu
Bu kadar dikkat etmeme rağmen bu muamele ile karşılaşmam beni üzdü
Söyleyeceklerim bu kadar
Sevgi'yle kalın

Son düzenleyen: Moderatör:
Tesekkurler k.k. Bir kac ay needeyse 5-6 aydir bu siteyle forumla tanistim. Hayatima olumlu yonden cok etki etti. Googpe yerine kk arama motorum oldu. Zaman oldu burdaki yazilari okudum umut kanatlarimi takip tam ilerilere uctum,zaman da oldu olumsuz yazilari okuyup hemencecik heyecana kapildim. Bu site sayesinde nice bilgilere ulastim. Bur zamanlar durumumuzdan bihaberdarken simdi bu forumla coook bilgi edindim. En onemlisi arkadas kazandim. Aynindertlere sahib olan kadertaslarimla agladim,onlarla sevindim. Bazen icimde kopan firtinalari burda paylasip burda solugu aldim. Onlarla sevincimi paylastim. Iyi ki bu site var,iyu ki forum var. Allah bu sitenin kurulmasinda emeyi gecen-vesile olan her kesten binlerce kere razi olsun. Keske bunun android uygulamasi da yapilsa. Pek guzel olurdu yaaa...

Şaka maka yaklaşık 6 yıl olmuş çocuktuk neredeyse büyüdüm evlendim Rabbim nasip ederse birde çocuğum olcak seyda arkadaşım benim gözümü açtı ne günler geçirmişiz farkında olmadan kk'da :)

Back