• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

10 yıl önce nette gezinirken keşfettiğim ve bana çok güzel dostluklar kazandıran Kadınlar kulübü ve onun değerli kurucusu Kazen iyiki varsınız ve hep varolunuz. Sonsuz teşekkürlerimle. Nice 14 yıllara.

5e662c408fb41b8c3148e82dfc489b8b.jpg

Merhaba
Bunu sensiz başaramazdık ! On beş yıl önce 14 Kasım'da, her şey tek bir mesajla başladı.
O günden beri birlikte muhteşem bir şey inşa ettik. Her gün, milyonlarca insan en çok önem verdiği şeylerle ilgili bağlantı kuruyor. Bu gün 500.000 üyeye ulaştık. Dedim ya bunu sensiz başaramazdık.
Aklımdan geçen de size teşekkür etmek.
bende tşk ederim size böyle bir ortamda herkese ulaşıp birbirimize yardımcı oluyoruz.

Icimden geçeni her zaman açıkca yazabildigim icin yine yazacagim bu sabah düşündumde sabah namazına kalkamamistim ve kendi kendime şunu dedim ahhh ahh allah soracak kk da vakit gecirirken aklın nerdeydj çok bağlandım kk hem kütüphane hem hastane hem pastame herşey var. Herkese sevgiler..

Merhaba
Bunu sensiz başaramazdık ! On beş yıl önce 14 Kasım'da, her şey tek bir mesajla başladı.
O günden beri birlikte muhteşem bir şey inşa ettik. Her gün, milyonlarca insan en çok önem verdiği şeylerle ilgili bağlantı kuruyor. Bu gün 500.000 üyeye ulaştık. Dedim ya bunu sensiz başaramazdık.
Aklımdan geçen de size teşekkür etmek.
Biz bir aileyiz

Back