• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Merhaba
Bunu sensiz başaramazdık ! On beş yıl önce 14 Kasım'da, her şey tek bir mesajla başladı.
O günden beri birlikte muhteşem bir şey inşa ettik. Her gün, milyonlarca insan en çok önem verdiği şeylerle ilgili bağlantı kuruyor. Bu gün 500.000 üyeye ulaştık. Dedim ya bunu sensiz başaramazdık.
Aklımdan geçen de size teşekkür etmek.
Kadınlar Kulübü, Kazen, Curly...
Asıl biz size teşekkür ederiz, acısıyla tatlısıyla, bazen nazlarımızla, triplerimizle uğraştınız.
Üzüldük üzüntülerimize ortak oldunuz, sevindik dostluklarınızı esirgemediniz.

14 yıl bir ömür, bu ömrü bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Teşekkür ederim iyki varsiniz

Merhaba
Bunu sensiz başaramazdık ! On beş yıl önce 14 Kasım'da, her şey tek bir mesajla başladı.
O günden beri birlikte muhteşem bir şey inşa ettik. Her gün, milyonlarca insan en çok önem verdiği şeylerle ilgili bağlantı kuruyor. Bu gün 500.000 üyeye ulaştık. Dedim ya bunu sensiz başaramazdık.

Kazen Kazen asil ben coooook tesekkur ederim boyle bir platformu kurdugunuz icin<3
Buraya girdigimde kendimi rahatlamis hissediorum.bakmadan duramiorum...rutinim oldu burasi resmen
Seni seviyorum KadinlarKulubu KadinlarKulubu

Merhaba

Ben 9 senesini gördüm arada kopukluklar olsada. Herşeye rağmen vazgeçilmezim KK ve burdan tanıdıklarım.
Her fırsatta zaten tşk ederim yine edeyim :)
İyiki varsınız...

Merhaba
Asil biz tesekkur edriz. Bu guzel kadinlar kulubunu yaptiniz icinnn

Bu siteyi yaptıgıniz icin asıl ben tesekķür ederim vallahi ne zaman canim sıkılsa kendimi kk da buluyorum .
Hem bit pazarinda ürün satıp bi nevi harçlık çikarıyorum hem derdimi paylasip derman buluyorum. Hemde hemen hemen her soruma cevabi kk da buluyorum.
Ne zamanki biseyi merak edip veya arasam google ilk cikan kk oluyor ve yine yine burda cözümleniyorum :))
Iyi ki varsin kk En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Iyi ki kadinlar kulubu var ve iyi ki uyesiyim. Her acimi her animi arkadaslarimla paylasabildigim birbirimizi hic tanimadigimz halde birbirimizin ustune titremek anilarimizi duygularimizi paylasmak BIZI EN IYI BIZ ANLARIZ uzuldugumde kendimi buldugum tek adres .... Tesekkurler Kadinlar Kulubu

Back