• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Asıl biz teşekkür ederiz iyiki varsınız. Bizi de var ettiniz sizlerle olduğum için çok mutluyum . Senelerce olmak.. olmanız dileğiyle. . Kocaman bir ailenin parçası olmak ne güzel bir duygudur. Sizleri seviyorum hayırlı akşamlar canlar

Üye olmamın amacı birlikten kuvvet doğar ilkesiyle zayıflamaktı 8 sene oldu ama ben hala zayıflayamadım :)))
Şaka bir yana harika arkadaşlıklar dostluklar edindim.. Çok seviyorum bu platformu iyi ki varsın kadınlar kulübü..En Büyük KK:KK200:

kk ıyı kı varsınnn guzel dostluklar edındıgımmm ıcınn cook tsk ederım @Margarikotin braindamage braindamage @Saksi_Degilim_Ben gıbı gıbıı bır suru degerlı ınsanları kazandımm

derdımde sevıncımde ortak olan kk
hep ol sen yahuu :KK200:
ayy çok teşekkür ederim gerçekten o kadar güzel dostluklar kurduk ki, yüzyüze goremedigim insanlarla ancak bu kadar yakın olabilirdim ;)
Iyi ki varsinizzzzzz

Ne aradıysam burada buldum.Benim bir parçam oldu kadınlarkulübü.Buranın sayesinde yüz yüze görüştüğüm güzel arkadaşlarım oldu.Düzenin bozulmasını,seviyenin düşmesine izin vermediğiniz için asıl ben teşekkür ediyorum.

Back