• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Merhaba
Bunu sensiz başaramazdık ! On beş yıl önce 14 Kasım'da, her şey tek bir mesajla başladı.
O günden beri birlikte muhteşem bir şey inşa ettik. Her gün, milyonlarca insan en çok önem verdiği şeylerle ilgili bağlantı kuruyor. Bu gün 500.000 üyeye ulaştık. Dedim ya bunu sensiz başaramazdık.
Aklımdan geçen de size teşekkür etmek.
Bizde size cok teşekkür ederiz sizi ve burayi cok seviyoruz ♡ tum derdimde neşemde hayatimin her aninda burdayim ve her konuda kadinlar kulubunden bişeyler öğrendim öğrenmeye de devam edeceğime eminim iyi ki varsiniz :KK68:

Mesajı okuduğumda cok duygulandım. Kadınlar kulübünden hem hamilelik oncesi ve sonrasında ihtiyaç duyduğum bilgilere en kısa sürede ulaştım. Ayrıca 14 Kasım tarihinin benim için de çok büyük bir anlamı var: Canım Oğlum o gün dünyaya geldi. Asıl biz sizlere teşekkür ederiz iyi ki varsınız..

Merhaba
Bunu sensiz başaramazdık ! On beş yıl önce 14 Kasım'da, her şey tek bir mesajla başladı.
O günden beri birlikte muhteşem bir şey inşa ettik. Her gün, milyonlarca insan en çok önem verdiği şeylerle ilgili bağlantı kuruyor. Bu gün 500.000 üyeye ulaştık. Dedim ya bunu sensiz başaramazdık.
Daha nice uyeleriniz olur inş.

Merhaba
Asıl biz teşekkür ederiz bizleri böyle kaliteli bir sitede buluşturduğunuz için:)

Benim hayatimin donum noktalarinda hep kk yanimdaydi. Soz nisan donemlerimde fikirler aldim. Dugun icin apaylasimlarda bulundum sonra hamile kaldim bu guzel donemi kk ile dolu dolu yasadim. Bebegim oldu her aklima takilanda kk ya kostum. Google aramalarimda yazdigim kelimenin yanina kadinlar kulubu kelimesini de ekler oldum orn. " bebek beslenmesi kadinlar kulübü " yaziyorum, biliyorum ki burada illaki bir yardim eden çıkar bu yuzden asil ben tesekkur ederim bize bu paylasim agini sagladiguniz icin.

Burda bilimsel olan çoğu yöntemleri birbirimizden öğrenyoruz ama daha da önemlisi sevgi ve güven. Yakınlarımıza anlatamdığımız çoğu şeyi birbirimizle paylasyoruz. İyiki var bu site. İyiki varız. :KK68::KK68:

Merhaba
Tsklerr sizlere guzel bilgiler ediniyoruz güzel şeyler öğreniyoruz burasi kadınlara özel oldugu icin ayrıca şanslıyız tskler...En Büyük KK

Back