Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Düşüncelerimiz bazen çok ağır geliyor insana....Düşünceler arasında düşündüklerini düşünmenin düşüncesiyle artık hiçbir şey düşünmek istemiyorsun...Düşüne düşünee arpacı kumrucu gibi kafayı yemem yakındır..

Sabah 8de usta gelecek diye 7de ayaga dikil hemde sabah 4te uyumusken.. adam 9bucukta anca gelsin yarim saatte gitsin. Ogleye dogru azcik uzanicam diye ustunu bile ortmeden kanepeye uzan uyuyakal. Hebaa olan gun aklimda suan aksamini kurtarsam bari..

Hem eve gidip yatmak isteyip hemdee gezmek istemeek, hemde bu haldeeyken? Delirdim galibaaa.

hayırlısıyla şu ocak ayı gelse de artık yolumuzu çizsek :) bir de 2 tane mucizem hayırlıysa gerçek olsa :)

Hissedemeyen insan hisseden insanı hafife alıyor ve fazla materyalist düşünüyor.
Hisler mühimdir efenim, çok şey anlatabilir, doğruya götürebilir, mantıksızlık varsa da o huzursuzluğu yaşarsın ve bu da zamanla olgunlaştıkça da gelişen bir şey. Bu mantığı bir kenara koymak değil, ilgisi yok.

Yarın işe gitmek istemiyorum zorla gidiyorum resmen. Rabbim ekip arkadaşım da işten ayrılmasın ben nasıl o işlerin altından kalkarım sonra Şu 1 ay çabuk geçse de bitse proje arkama bile bakmadan kaçacağım.

Valla depresyondayım bariz ortada yani bu
Peki nasıl geçecek ne yapııcam
Hiç bişeyden tat alamıyoruuum off offfff.

Bir yemeğe gittim geldim, tüm konsantrasyonum gitmiş.
Halbuki ne güzel yorumlar yapıyordum az önce

Gerçekten gerizekalısın gerçekten ama. Böyle su katılmamış bi şekildee..
Kendi çapında eğlen bakalım Allah büyük ama

Ş....z .....demek oyle demek soylediklerim hissettiklerim hep dogruymus aferin devam et bakalim.... buna benzer seyler geciyor aklimdan.....hanim efendi cizgimdende ciktigima goreee sira ciglik atmada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…