Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Ben bu insanları anlamıyorum anlamıyorum anlamıyorummmm
Kadını , erkeği hepsi iş birliği yapmış gibi benimle uğraşıyor , beni takip ediyor .
Düşünüyorum hele de ona hiç bir şey yapmadım ya .
Sabaha kadar uyuyasım yok .
Sigara içmek , içki içmek ve o kafayla yıllarca dolaşmak istiyorum .

Moralim o kadar bozuk ki ..
Uzun zamandır bu kadar üzgün olduğumu hatırlamıyorum .
Aklımda bin bir türlü soru işaretleri var .
Bundan sonra bir tane bile arkadaşım olmayacak asla !

Bu baş ağrısı ne zaman geçecek?
Ben ne zaman kendime geleceğim?
Ne zaman kendimi çook iyi hissedeceğim, çok'unu geçtim ne zaman kendimi iyi hissedeceğim?
Oysaki kendimi iyi hissetmeye nasıl da ihtiyacım var

Oğlumun yerinde ben olu cam uyurum uyurum uyurum yani uyanıp napcan kuzum sen uyu dur yaniii

Bugün işten kaytardım
Kaytarma sebebim bence çoook önemli
Minik kuzum hasta olmuş gece yatmadı, minnicik brunu tıkanmış 'yaşasın vix'

Tam da Esra'nın merakı adlı konuyu görmüş
Madem millet anlamamış tercüme edeyim demiş aşağıdakini üşenmeden yazmıştım
Bi gönderdim dıt dıt , konu mesaj gönderimine kapanmış

Toplaşın kızlar

Konu sahibi diyo ki
Benimde kocam inşaatçı ama konuyu arkadaşım için açıyorum, inşaatçı kocası var. Ali ile birlikte çalışıyor.
Esra'nın kocası Ali'yi iş için arayıyor Ali'den tık yok, ısrarla arıyor yine cevap yok
En son mesaj geliyor Ali'nin eşinden 'kocam burda değil' şeklinde
Esra'nın eşi de cevap yazıp tebessüm ediyor, Esra hayırdır diye çekişince kocasına
Kocası da hiç canım Ali'nin eşi yazdı, kocam burda değil diye. Çünkü telefonu beraber kullanıyorlar
Esra da demiş ki bana tuhaf geldi, ablasını da tanıyorum bu telefonu ortak kullanıp kullanmadıklarını ablasından öğrensem mi?

Yorumum :
Ablasına nasıl soracak anlaşılmaz mı?
Durduk yere kardeşim ve kocasının telefonlarını ne şekilde kullandıklarını biri sorsa ben çakarım davayı

Son düzenleme:
şuan aklımdan geçen birini oyup o gözlerini eline vererek yerine saman doldurmak. yok cnm o kadar da cani ruhlu olamam. hep bu aylık dönem psikolojisi

Tamam çok sağ ol Ceyz
Alıntı yasakmış, bilmiyordum

şu an eski işyerimdeki bi kızı yolmak isterdim

Tanımadığım insanların bile hareketlerine sinir oluyorum sinir hastası oldum galiba

Zayıflıyorsun ama hala mutsuzsun şekerim. Niye çünkü azla tatmin olamıyorsun. İstediğin şey hemen olsun istiyorsun . haftada 2 kilo vererek basenlerin hepsi gitsin istiyorsun. He canım he tatlım sen bu gidişle bu karamsarlıkla çok mutlu olursun..
_visneliturta_ 'nın kendiyle çatışması.
Arada kendime de ayar çekiyorum yalan yok

Bu uykusuzluk baş ağrısı ne zaman geçecek acaba çok merak ediyorum.
Ben artık rahat rahat uyumak istiyorum

Halil sezai sevgileer icim yanaaaaar icim yanaaarrr pek duygusala bagladim sandigin gibi degil aciklayabilirim.... Demek isterdim amma.onuda yanlis anlayacagin icin kalsin.

Kocamı düşünüyorum
Bugun test yapıcak ameliyat olup olmayacığına karar verilcek
Küçük bi ameliyat ama olsun düşünmeden edemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…