• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

slm kızlar benım çok sinir olduğum bir konu var.Eşimin kardeşine kız istedik sonra ogün akşam ufak bir şey yüzündn eşimle babası büyük tartışma yaşadı kayınpederin etmediği küfür kalmadı.Biz bunlarla 1 ay küstük sonra barışıldı ama konuşulsa bile aramızda hafif kırgınlık devam ediyordu .Eşimin kardeşide çok bencil bir insan ve çıkarcı.Eşimin ailesi bize 30 binliralık araba aldı ona 70 binliralık bize az altın yaptı ona daha çok bu kadar haksızlığın içinde birde bu yeni gelin daha 1 aylık nişanlı kendini bişey sanmalar kayınvalidegille daha bi yakın olma çabası onlarında bana soğuk davranıp onu el üstünde tutma çabası ve onun iyice havaya girmesi sinir oluyorum dünde hep beraber yemekteydik kayınvalidede kız herkeese hoşçakalın dedi beni özellikle görmezden geldi bana demeden çekip gitti eşimin kardeşine bunu söyledim yaptığına kırıldım nişanlının dedim o da takmaz gibi hareket etti kayınpederde bişey bişey yok diye konuyu kapattı zaten hamileyim üzüntüden bişey yiyip içemiyorum kendi kendime yapıyorum onlar keyfi aleminde sizce neyapmalıyım :KK43:

ece

Senı cok ozledım özüm ama bunu ısteyen sendın benım de buna dayanmam lazım. Gene...Cok ozledım ama, cok cok cok ...

Bu sabah yagmur var Istanbuldaaa gozleriim dolu dolu oluyoorrr...gerisini unuttum ...cocuklugumun sarkisi... da aklima geldi sozlerin devaminda annee sozu dinler gibi masuuum... kisminda anneee diyince annem icerden efeeendiiim demisti haha ay anne yaa :KK70:

Bu baş ağrısı normal bir baş ağrısı değil farkındayım
Ama doktora gidip kötü bir sonuç almaktan o kadar çok korkuyorum o yüzden ağrı kesicilerle durdurmaya çalışıyorum
Allahım yardmm etttt

Mutsuz evlilikleri gordukce bir de kendi mutsuz gecen yillarima bakinca, baba ocagindan huzurlu yer yokmus diye deriiiiin bir ic cekiyorum.
Keske diyorum bazen, hep 18'lik kiz cocugu olarak kalsaydim, yasadiklarimi hic yasamasaydim, gulen gozlerimin yasini kurutmayan insanlarla hic tanismasaydim...

Kalbin kiriktir ama icinde garip bir huzur olur ya ne kadar dogruymus kalbi kirik olanin dostu Allah cc tir sozu....

Çok heveslendiğim, çok istediğim bir şey neden olmaz ki sanki? Ama pes etmek yok. Bu işin peşini bırakmayacağım.
Eğer çaba gösterdiğim halde yinede olmazsa hayırlısı der susarım yapacak bir şey yok:KK51:

Ayyyy yarın için çok heyecanlıyımm :KK73:
Bugün yaptığım alışveriş iyi geldi
Yeni kazağım çok yakıştı , zaten gri benim yemyeşil göz rengimi ortaya çıkarıyor iyice Hoppa

O ne güzel rüyaydı be:)
Gerçek olmalı
Çok kilo aldım çok ama karar verdim artik dikkat edeceğim
Kendime biraz daha bakacağım artık
Ayricaaaa umut güzel şey be shine daha ne kadar kirilabilirsin ki zaten
Hayal et gitsin:KK66:

O nasıl bi baş ağrısıydı ya =/
Sevgilimle konuşunca geçiverdi anında
İlacım mısın sen benim :KK200:

Bugün dışarıda o kadar çok işim var ki.

Bu ctsi de işe gelmek nereden çıktı???

Saat 1 olur mu acaba ????:KK47::KK47: