Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

cok utanc veriicii... bu kadar sıkılganlik ollurmu ?oluurr.... kendi kaleme gol atmis gibi hissediyorum ..cok erkeksi ornek oldu ama zaten durum tuhaf isabet

Galiba büyümüşüm artık
Eskisi kadar etkilemiyor beni hiç bişey
Hele anne oldum olalı bazı şeylerin yeri hepten değişti bende..

Kk 'sız bi hayat ne kadar boşmuş ya .
Bunu iki günde çok iyi anladım =)
Laptop'un ekranını öpesim geldi açıldığını görünce =)))

Her şeye canını sıkma ey gönül
Ne bu dertler kalıcı ne de bu ömür

İçerde uludağ gazoz var onu nasil alicam cok mayistimm.. acicagi da kaybettim zaten. Telefondan giriyorum sarj aletimde cok kısa belim ağrıdı ( off offf olsun kaynanam mandalina ve portakal getirdi bide soyuvermis canimm benim ya ♡ kocam da uyuyor canimm sıkıldı. Ne karışık duygularım var. Kumandaya yetissemde kanali bagri degistirsem.

Neden herkesi kendimize benzetmeye calisiyoruz neden birbirimizi olduğumuz gibi kabul etmiyoruz. Kendimize benzemeyenleri disliyoruz eleştiriyor uz. Bunu yapmaya programlandigimız i sanmıyorum. Her insan farklı bir renktir hayatta. Bu kadar nefret neden?

okadar totemde bir işe yaramadı ben o eklesin ulaşsın diye totem yapıyorum gidiyor halasının kızı ekliyorhalbuki önceden yaptığım her totem tutardı o değilde yıldım yılıyorum az kaldı

Sevgili günlük
Kızımın sadece 4 dişi değil de hepsi birden çıksa keşke
Gece bebek nöbetindeyim, gündüz çalışıyorum
Pert olmama beş kaldı

Aman kızlar ( özellikle E esin29 , J Jelibontadinda , K Kiraz_Mevsimi_54 )
3 günlük dünya
Boş verin gitsin çiçeği, bekareti, tipi
Çok şükür bugünümüze hala nefes alıyoruz, sağlıklıyız, hala bazı şeyleri yapabilme imkanımız var
Kendimize ne katabilirsek kar
Öncelikle herkes asık suratla gezmeyi bıraksın, gülmek en basit şey ve pozitif enerji verir her zaman
Işık saçalım kendimize, evimize, çevremize
O zaman her şey daha güzel olabilir.

Hiç trip çekecek halim yok, olmak isteyen yanımda dursun istemeyen de bi daha uğramasın lütfen.
Cidden daraldım artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…