Canım hamilesin daha çok yeni olduğu için silik ki kendini de belli ediyorMerhaba, yeni üyeyim. Hepinize de sevgilerimi, selamlarımı iletiyorum.
Ben adetime 4 gün kala predictor early ile test yaptım, tek çizgi çıktı. Aynı günün akşamı yine predictor test ve bebe time strip gebelik testi ile denedim, silik çizgi çıktı ikisi de. Gece tekrar baktım strip ile, yine silikti. Adete 3 gün kala sabah baktım, silik.. Çizgi koyulaşmıyor ama rengi de açılmıyor. Eki Görüntüle 3544413 Eki Görüntüle 3544415 Hepsinin fotosunu atıyorum, görüşlerinizi beklerim. Adetime 2 gün kaldı.
Çok teşekkür ederim, çok sevindim yorumunuza. Geçen ay da 3 sefer ayrı günlerde test yaptım, ilki silik çıktı, diğer ikisi yavaşça solgunlaştı. 2 gün sonra da adet gördüm. Sanırım kimyasaldı. Bu da öyle mi acaba diye aklıma geldiCanım hamilesin daha çok yeni olduğu için silik ki kendini de belli ediyor
Canım bence kan testi ver ve 2 günde 1 artışa bak öyle daha iyi anlarsınMerhaba, yeni üyeyim. Hepinize de sevgilerimi, selamlarımı iletiyorum.
Ben adetime 4 gün kala predictor early ile test yaptım, tek çizgi çıktı. Aynı günün akşamı yine predictor test ve bebe time strip gebelik testi ile denedim, silik çizgi çıktı ikisi de. Gece tekrar baktım strip ile, yine silikti. Adete 3 gün kala sabah baktım, silik.. Çizgi koyulaşmıyor ama rengi de açılmıyor. Eki Görüntüle 3544413 Eki Görüntüle 3544415 Hepsinin fotosunu atıyorum, görüşlerinizi beklerim. Adetime 2 gün kaldı.
Günüm geçsin diye bekliyorum, 2 gün de yine testlerle devam edeceğim. Silik de olsa çift çizgi görmek çok mutlu edici bir şeyCanım bence kan testi ver ve 2 günde 1 artışa bak öyle daha iyi anlarsın
Aslında bizler çok çok erken öğrenmek istediğimiz için böyle böyle kafamız karışıyor stres oluyoruz böyle rahata bıraksak eminim ki hiç korktuğumuz gibi olmaz, geçen sefer ki böyle oldu diye bu da böyle olacak diye Birsey yok ki çok şükür ki bu ay rabbim sana nasip etti o yüzden hiç stres yapma adet günü gidip kan verip kesinleştirirsin:) şimdi bile versen belli olur da strese girme o kadar :)Çok teşekkür ederim, çok sevindim yorumunuza. Geçen ay da 3 sefer ayrı günlerde test yaptım, ilki silik çıktı, diğer ikisi yavaşça solgunlaştı. 2 gün sonra da adet gördüm. Sanırım kimyasaldı. Bu da öyle mi acaba diye aklıma geldiçizginin koyulaşmaması beni tedirgin etti. Adetim geçince kan testi yaptıracağım, günü geçmedi diye doktora gitmedim henüz.
Evet biraz erken davrandım ama karnıma tatlı tatlı kramp giriyordu, hafif ağrılarım vardı. Merakımdan test alıp hemen eve koştum, negatif çıkınca çok üzüldüm akşam ki test çift çizgi çıkınca çok sevindim. Çok değişik güzel duygu, Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsinAslında bizler çok çok erken öğrenmek istediğimiz için böyle böyle kafamız karışıyor stres oluyoruz böyle rahata bıraksak eminim ki hiç korktuğumuz gibi olmaz, geçen sefer ki böyle oldu diye bu da böyle olacak diye Birsey yok ki çok şükür ki bu ay rabbim sana nasip etti o yüzden hiç stres yapma adet günü gidip kan verip kesinleştirirsin:) şimdi bile versen belli olur da strese girme o kadar :)
Kan verdim, bugün adet olacağım gündü, beta hcg değerim 250 çıktı:)Canım hamilesin daha çok yeni olduğu için silik ki kendini de belli ediyor
Bende yeni gördüm mesajı daha testlerde çıkmış hamilesiniz diyecektim ki yorumunuzu gördüm maşallahKan verdim, bugün adet olacağım gündü, beta hcg değerim 250 çıktı:)
ay çok sevindim maşallah maşallah Allahım sağlıklıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşallahKan verdim, bugün adet olacağım gündü, beta hcg değerim 250 çıktı:)
Çok sağolun, Allah razı olsunBende yeni gördüm mesajı daha testlerde çıkmış hamilesiniz diyecektim ki yorumunuzu gördüm maşallahsübhanallah sağlıcakla Rabbim kucağınıza almayı nasip eylesin darısı bizlerin başına kan değeriniz de gayet iyi çıkmış
Tabi ki ederim, ne demekay çok sevindim maşallah maşallah Allahım sağlıklıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşallahbana da dua eder misin canım
Tebrik ederim adet tarihiniz ne zamandı belirtileriniz var mıydı ?Tabi ki ederim, ne demekAllah gönlünüze göre tez zamanda nasip eder inşallah Yardımlarınız ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. Sevgiler
Merhaba, yeni üyeyim. Hepinize de sevgilerimi, selamlarımı iletiyorum.
Kan verdim, bugün adet olacağım gündü, beta hcg değerim 250 çıktı:)
Evet silik bir çizgi görünüyorEki Görüntüle 3547285
Canım öncelikle tebrik ederim. Benimde Predictor earty ile yaptığım test. İlk 3 dk içinde çıktı. Sizce pozitif mi?
Evet ama kuruma çizgisi kontrol çizgisi olabilir mi acaba dedim. Bazıları da predictor kuruma çizgisi dahi çıkarmıyor demişt. Bilemedim kan testi vereceğim ama boşa heyecan yapmakta istemiyorum çok negatif gördüm daha önceEvet silik bir çizgi görünüyor
Ama ilk 3 dakika içinde çıkmış ve evet kuruma çizgisi bende de çıkarmamıştı negatif olunca bembeyaz oluyor günler geçse deEvet ama kuruma çizgisi kontrol çizgisi olabilir mi acaba dedim. Bazıları da predictor kuruma çizgisi dahi çıkarmıyor demişt. Bilemedim kan testi vereceğim ama boşa heyecan yapmakta istemiyorum çok negatif gördüm daha önce
Ovülasyon testi ile mi hamile kaldınız ?Evet ama kuruma çizgisi kontrol çizgisi olabilir mi acaba dedim. Bazıları da predictor kuruma çizgisi dahi çıkarmıyor demişt. Bilemedim kan testi vereceğim ama boşa heyecan yapmakta istemiyorum çok negatif gördüm daha önce
Ay hamile kaldınız diyince bir değişik oldum ben hala negatif diye yorumluyorumOvülasyon testi ile mi hamile kaldınız ?
Şimdi farkettim ben de hemen nasıl hamile kaldınız demişimAy hamile kaldınız diyince bir değişik oldum ben hala negatif diye yorumluyorumBen neler yapmadım ki. Geçen ay saldığım bir aydı. Gerçekten hamileysem ayrıntılı yazarım size. Geçen ay usg kontrolüne gittim her ay doktora bu şekilde gidiyorum. Ama çok iyi değerlendirdiğim bir ay değildi açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?